מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנסה לרדתדלית19/08/2007
היי כולם
שמי דלית ואני חדשה כאן
אני בת 25 גובה 1.71 ומנסה להפטר מעשר ק"ג...
אני ניסיתי הרבה דיאטות והגוף שלי לא מגיב כמעט לכלום
עכשיו אני משלבת ספורט
קניתי מכשיר הליכה ואני מקפידה ללכת שעה ביום אפילו יותר
אני אוכלת ארוחה אחת ביום שבנויה מסלט ירקות ולחם קל במשך היום אני אוכלת פרי ויוגורט
הבעיה שאני לא רואה תוצאות הירידה מאוד איטית ולא משמעותית
אשמח אם תנסו לעזור לי לפתור את הבעיה
יום טוב
דלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לרדת
לילך קמנמן20/08/2007ברוכה הבאה דלית!!
לפי מה שכתבת התפריט שלך דל מאוד,אני מבינה שאת רוצה לרדת במשקל אך בעיני זו לא הדרך.
חשוב שתאכלי תפריט מאוזן שכולל את כל אבות המזון.
תקפידי לאכול שש פעמים ביום,שלוש ארוחות ביום בוקר,צהריים,ערב ושלוש ארוחות בניים.
חשוב שתקפידי על שתיה בין 12 ל 15 כוסות מים . כתבת לי שאת הולכת שעה ביום וזה ניפלא.
תקחי בחשבון שלרדת במשקל זה תהליך לכן צריךלהתאים לעצמנו תפריט אכילה הגיוני שנוכל,להתמיד בו לאורך זמן.
לפעמים הדרך לא פחות חשובה מהתוצאה .תני לעצמך זמן ותלמדי להנות מהשינויים שאת כן מצליחה לעשות.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)