מאוד רוצה לרזות- כל מי שיכול לעזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד רוצה לרזות- כל מי שיכול לעזור
    שלי
    01/06/2009

שלום
    אני בת 22 שוקלת בסביבות ה60 (גובה 162) אני מאוד רוצה לשקול בסביבות ה49-50 קילו רציתי לשאול אם אני יעשה דיאטה של 1100-1200 קלוריות +שעה הליכה מהירה ביום תוך כמה זמן אוכל להגיע למשקל היעד שלי . יש לציין שבעבר עשיתי דיאטות והורדתי בממוצע קילו לשבוע אפילו קצת יותר .. האם תוך 10 שבועות אוכל להגיע למשקל היעד ?

אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ????

שני
    03/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא, לא תוכלי להגיע למשקל היעד

עינת לב ארי
    03/06/2009

משום שהוא נמוך מידי לגובהך ( כדי לקבוע את משקל היעד יש לבדוק היסטוריה של משקל לאורך השנים ואחוזי שומן כמו גם מבנה גוף..) ויכול לגרום לך לסבוכים רפואיים כמו אובדן המחזור ושינויים נפשיים.
    קצב הירידה המומלץ במשקל בדיאטת הרזיה הוא עד חצי ק"ג בשבוע. כל ירידה מהירה מזו משמעותה איבוד מאסת שריר ומים ולא שומנים ועל כן בתום הדיאטה תהיה עליה מהירה במשקל( מה שיורד מהר עולה מהר, והפוך).
    לדעתי דיאטה מתאימה עבורך תהיה בת 1500 ק"ל ביום משולבת בפעילות גופנית. כדאי לעקוב לא רק אחרי הירידה במשקל כי אם גם אחר השינוי באחוזי השומן וההיקפים על מנת ללמוד איזו רקמה מתפרקת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו