איך לאסוף את עצמי ולהיכנס לשגרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לאסוף את עצמי ולהיכנס לשגרה?
    איילת
    18/06/2009

שלום עינת

אני בת 35 וילדתי לפני חצי שנה הצלחתי כבר להוריד את כל המשקל של ההריון, לצערי נכנסתי להריון במשקל עודף (99) והיום אני 97 קילו ומתנהלת בכבדות ומאוד רוצה להיות רזה למעני ולמען ילדי החמוד כדי שאוכל לשחק איתו בקלילות לטייל איתו ולהיות פעילה.
    הבעיה שלי שכל פעם שאני מתחילה לשמור ואפילו יורדת יפה אני מאבדת את הכוח והמוטיבציה באמצע ומעלה שוב (לפני כחודש כבר הגעתי ל - 93 וכבר העלתי ארבעה קילו ועוד ידי נטוייה).

השאלה שלי היא איך להיכנס לזה בלי להתייאש באמצע מה עליי לשנות ואיזה תוכנית אני צריכה לעשות לעצמי שתהייה ראלית לאמא עובדת וחד הורית.

אני באמת רוצה להיות רזה ומטופחת ואנרגטית ולא יודעת איך להניע.
    אנא עזרי לי בזה כל עצה תתקבל בברכה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי איילת. את כנראה לא מרכיבה

עינת לב ארי
    19/06/2009

נכון את התפריט שלך. כדי לרדת במשקל חשוב שלא להגיע למצב של רעב. רעב יכול לגרום לנו ל"השבר" ולאכול יותר ממה שצריך ובכך לצאת מהמסגרת ולעלות בחזרה.
    חשוב שתתייעצי עם דיאטנית מוסמכת על מנת לבצע את השינוי כמו גם שתהיה לך מלווה ותמיכה נפשית לאורך התהליך.
    בהצלחה.
    עינת לב ארי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו