מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קניית מצרכים לא משמינים מבלי להעליבשמעון14/07/2009
בוקר טוב.
אשתי, אותה אני מאוד אוהב, סובלת מעודף משקל (שוקלת 92 ק"ג על 1.69בערך). היא רוב היום בבית ואני ממש חושש לחייה, שלא תקבל התקף לב או משהו בסגנון.
חשבתי להתחיל לקנות רק מצרכים "בריאים" ולא משמינים הביתה, כדי שזה מה שהיא תאכל, השאלה היא כיצד לעשות זאת בלי שהיא תיעלב? אני ממש לא רוצה להסתכסך איתה, אך חשובה לי הבריאות שלה...
תודה על העצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שמעון. הדאגה שאת המביע לבריאות
עינת לב ארי14/07/2009ה של אשתך מעוררת בהחלט אהדה, אך אני שואלת את עצמי האם מדובר כאן בהכרח בבעיית משקל או בעיה אחרת.
אין לי מספיק פרטים לגבי אישתך אך אני מבינה שהיא לא יוצאת הרבה מהבית, לא עורכת את הקניות ועל כן לא משתתפת בהחלטה מה אוכלים או לא אוכלים וכן היא מאוד פאסיבית בחייה ( יושבת בבית ולא כל כך מתקשרת עם העולם שבחוץ).
אני יכולה לאמר לך שאם לא תפתר הבעיה האמיתית שבגללה היא צוברת משקל (וכאן דיאטה לא מספיקה), הרי לא תוכל לעזור לה גם אם תקנה מזון בריא יותר ומצבה ילך ויחמיר. העזרה שצריך להושיט לה הוא טפול נפשי או משפחתי ורק אחר כך, ניתן יהיה לטפל בבעיית התזונה.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)