קניית מצרכים לא משמינים מבלי להעליב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניית מצרכים לא משמינים מבלי להעליב
    שמעון
    14/07/2009

בוקר טוב.

אשתי, אותה אני מאוד אוהב, סובלת מעודף משקל (שוקלת 92 ק"ג על 1.69בערך). היא רוב היום בבית ואני ממש חושש לחייה, שלא תקבל התקף לב או משהו בסגנון.
    חשבתי להתחיל לקנות רק מצרכים "בריאים" ולא משמינים הביתה, כדי שזה מה שהיא תאכל, השאלה היא כיצד לעשות זאת בלי שהיא תיעלב? אני ממש לא רוצה להסתכסך איתה, אך חשובה לי הבריאות שלה...

תודה על העצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום שמעון. הדאגה שאת המביע לבריאות

עינת לב ארי
    14/07/2009

ה של אשתך מעוררת בהחלט אהדה, אך אני שואלת את עצמי האם מדובר כאן בהכרח בבעיית משקל או בעיה אחרת.
    אין לי מספיק פרטים לגבי אישתך אך אני מבינה שהיא לא יוצאת הרבה מהבית, לא עורכת את הקניות ועל כן לא משתתפת בהחלטה מה אוכלים או לא אוכלים וכן היא מאוד פאסיבית בחייה ( יושבת בבית ולא כל כך מתקשרת עם העולם שבחוץ).
    אני יכולה לאמר לך שאם לא תפתר הבעיה האמיתית שבגללה היא צוברת משקל (וכאן דיאטה לא מספיקה), הרי לא תוכל לעזור לה גם אם תקנה מזון בריא יותר ומצבה ילך ויחמיר. העזרה שצריך להושיט לה הוא טפול נפשי או משפחתי ורק אחר כך, ניתן יהיה לטפל בבעיית התזונה.
    בהצלחה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו