אני מייחלת לבטן שטוחה ויפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מייחלת לבטן שטוחה ויפה
    אחת שיודעת
    28/08/2007

אני רוצה להיראות, נו, איך אגיד... "כוסית", בקיצור.
    רגליים שזופות מפה ועד הודעה חדשה, בטן שטוחה וכל השאר.
    הגוף שלי בהחלט נראה טוב, (54 ק"ג על 1.63), יש קימורים במותניים והכל, אבל עדיין בא לי להיות יותר רזה, ולא עם כרסונת קטנה.

פעם היו לי טיפה הפרעות אכילה (ממש בקטנה, זה לא הגיע לאישפוזים או דברים כאלה, וגם לא לתת-משקל), ושמחתי שאני מסוגלת לאכול מעט והרגשתי טוב.

כיום כיף לי לאכול, ואני אוכלת הרבה וכל הזמן
    אולי זה רק בגלל החופש הגדול, כי בשנת הלימודים אני חרוצה בד"כ, ונראית טוב יותר ויותר מיום ליום.

אני רוצה לרזות קצת, אבל אין לי כוחות לקום ולעשות ספורט \ לאכול שונה או פחות.
    פשוט אין לי כוח.

אני משערת שאני פשוט זקוקה לפוש קטן, לעידוד להתחיל...
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מייחלת לבטן שטוחה ויפה

לילך קמנמן
    28/08/2007

שלום לך
    לפי הנתונים שכתבת אין לך עודף משקל המשאלה שלך תתגשם רק בעזרת פעילות גופנית, שתעזור לך לחטב את הגוף,ולחזק את שרירי הבטן.
    יפה שאת מודעת לעצמך אך חשוב לא פחות,לדאוג לאכול נכון ולשאוף,לאורח חיים בריא יותר לכן,בקרוב מתחילה לה שנה חדשה שאולי לכבודה תחליטי לשנות את סגנון החיים לאכול נכון,ולהתחיל בפעילות גופנית כל זה עושה לנו רק טוב!!!
    בהצלחה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו