תמיכה בדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה בדיאטה
    שיראל
    10/08/2009

שלום עינת,
    התחלתי דיאטה אצל דיאטנית מהקופת חולים לפני כחודשיים וחצי ובאמת ירדתי יפה, שקלתי 53.6 גובה 150 ואני בת 21 וחצי, לפני שבועיים הגעתי למשקל 48.8 והיא אמרה שאינה יכולה להמשיך לקבל אותי כיוון שה bmi שלי תקין והקופה לא מאפשרת זאת.
    עדיין אינני מרגישה טוב עם עצמי ורוצה לרדת עוד שניים עד שלושה קילו אולם שנשקלתי לפני שלושה ימים נוכחתי לדעת כי עליתי חצי קילו.
    אינני מצליחה לשמור שאין מי שעוקב אחריי הדיאטה שלי או נותן לי על הראש ואני מאוד פוחדת לעלות שוב למשקלי הקודם מה עליי לעשות?
    אוסיף כי בזמן האחרון אני מאוד עייפה וזקוקה למתוק והתחלתי לקחת ויטמין b12 בהמלצת הרופא ואני לא ממש מצליחה לשמור על הסדר אכילה כבעבר אני עדיין רעבה אחרי הארוחות אבל משתדלת לא לאכול יותר.
    אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה בדיאטה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

שיראל
    10/08/2009

שכחתי לציין שגם אני עושה רישום מידי יום של מה שאני אוכלת ופעילות גופנית שאני עושה והאם זה טוב?
    ורציתי לדעת כמה פעמים כדאי להישקל בשבוע, אני ממש פוחדת כל פעם לפני שקילה שמא עליתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שיראל. איני יודעת באיזה קופת

עינת לב ארי
    10/08/2009

חולים את מקבלת שירות אך ברב הקופות את יכולה להמשיך את הטפול התזונתי תמורת תשלום מוזל. למשל, במכבי, עלות התשלום הוא 60 ש"ח לבקור. יותר זול מחוג שומרי משקל.
    לדעתי את בהחלט זקוקה להמשך מעקב ותמיכה של דיאטנית מכיון שאם לא את עלולה להתדרדר..
    אז כדאי שתנסי למצוא לך מסגרת מתאימה להמשך טפול.
    ודרך אגב, התמיכה שאת זקוקה לה היא לא רק על מנת שלא תעלי במשקל כי אם תמיכה נפשית. להתמודד עם הפחדים, למשל של לעלות במשקל או להשקל או לאכול ועוד..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו