משקל תקוע!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל תקוע!
    שלי
    23/08/2009

שלום ,
    אני בת 25 גובה 156 משקל...64 אחרי שתי לידות האחרונה לפני שנה!!! המשקל שלי פשוט עומד!
    אני בבית כרגע עם שני ילדי (חופש) ופשוט אוכלת משעמום או כיווןשאני גם מתעסקת הרבה עם הארוחות שלהם אני גם טועמת ...אני עושה מדי פעם הליכות וגם מוציאה עם השניים המון אנרגיה (אולי זו הסיבה שאני לא עולה) מה אני יכולה לעשות? האם תוכלי לעזור לי ?
    המשקל שלי עכשיו הוא 10 קילו יותר ממה שהייתי לפני הלידות ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל תקוע!

הוספת תגובה

• במה שאת צריכה לטפל זה

עינת לב ארי
    24/08/2009

באכילה מתוך שעמום. כל דיאטה שתקבלי לא תפתור בעיה זו משום שמדובר שאכילה שמקורה פסיכולוגי. מדוע משעמם לך? האם זה באמת שעמום או תסכול שאת יושבת בבית עם הילדים ולא מתפתחת מבחינה אישית? או אולי תחושת תסכול ממצב בו את תלויה בבעלך לפרנסתך ופרנסת ילדייך וכן אולי בגלל שאת לא עובדת את לא זוכה לסיוע בגדול הילדים וזה מתיש ומעצבן ועל כן את פונה לאוכל? אם תטפלי בגורמים הללו לא תצטרכי לעשות דיאטה ולא תתעסקי כל כך הרבה עם האוכל ועם טעימות ואז המשקל יתייצב באופן טבעי, כי נכון הוא שאת מוציאה הרבה אנרגיה על גידול הילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו