אני לא מצליחה לרדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מצליחה לרדת במשקל
    אניה
    04/09/2007

אני טבעונית ואני לא מצליחה להוריד ,רציתי לדעת יש אפשרות לעשות שאיבת שומן ל5 או 6 קילו מיותרים?ומאיזה משקל ביחס לגובה שלי שהוא מטר 74 מותר לי לעשות שאיבה?(ספורט אני לא אוהבת לעשות ושכן קשה לי להתמיד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא מצליחה לרדת במשקל

הוספת תגובה

• אני לא מצליחה לרדת במשקל

לילך קמנמן
    05/09/2007

שלום אניה
    אני בטוחה שעם תפריט מתאים ופעילות גופנית בטח,ובטח שתצליחי!!!!!!
    נכון שעל מנת לרדת במשקל צריך לעבור לפעמים,באזורי אי נוחות אך לאחר שרואים את ההצלחות,זה בהחלט משתלם.
    אני חושבת שאין קיצורי דרך בלרדת במשקל, שום שאיבת שומן לא תביא את השינוי ברומן שלנו עם האוכל.אם לא נשנה את אורך החיים שלנו שהביא איתו את עודף המשקל,הרי שלא באמת פתרנו את הבעיה,
    לכן לקראת השנה החדשה קבלי החלטה מפנים שהגיע הזמן לעשות את השינוי.
    בקשר לענייו ההתמדה קבוצת תמיכה יכולה מאוד לעזור לך כמובן שאם תרצי נשמח לקבל אותך לקבוצות שלנו בדיאטה קלאב.
    בהצלחה רבה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לילך,את צודקת לגבי שינוי מבפני

אניה
    05/09/2007

מבפנים,בתזונה הטבעונית שלי,אני אוכלת(אכלתי יותר נכון כי דיי נשבר לי לבשל) בעיקר שילובי קטניה ודגן,והחלבון שמופק מהשילוב הנ"ל מתבסס על כמות לא קטנה של פחמימות:(,אך זה מקור החלבון העיקרי שלי.ולמען האמת אני שונאת לבשל ואוכלתבכמה חודשים האחרונים סתם לחם עם ממרח טיפשי ולא מזין.

עוד משהו אני הכי שונאת ירקות חיים,:(חוצ משהם מבושלים ואיבדו את רוב הויטמנים..)אז סלטים אני בקושי אוכלת וזה דבר הכרחי בדיאטה:(
    אני אנסה להתחיל עם להוריד קולה וכל מיני שתיה מתוקה .ואולי גם ספורט
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו