מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטת אטקינס היא דיאטה יציבה?נוני15/09/2009
שלום.
האם דיאטת אטקינס נחשבת לדיאטה בטוחה ויציבה, או שמדובר בעוד הוקוס פוקוס זמני, שלאחריו מעלים במשקל שוב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת אטקינס נמצאה כדיאטה
עינת לב ארי15/09/2009יעילה מבחינת תוצאות ההרזיה לטווח קצר, אך כזו שקשה להתמיד בה ועל כן איננה יעילה לטווח ארוך.
הדיאטה הטובה ביותר והיעילה ביותר היא דיאטה מתונה המכילה את כל מרכיבי המזון ביחסים תקינים ומותאמים באופן אישי לאורח החיים וההעדפות האישיות של האדם.
אין הוקוס פוקוס. הסוד הוא בהתאמה נכונה והתמדה בשילוב עם פעילות גופנית סדירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני איבדתי הכרה פעמיים
יעל16/09/2009דיאטה בכלל לא מומלצת , בייחוד אם את \ה בתקופה לא טובה של חייך
הגוף חייב פחמימות
אני פעמיים איבדתי הכרה באמצע הלילה - לגוף היה חסר סוכרים - זו היתה הרגשה שעבור מילונים אני לא מוכנה לעבור אותה שוב - מזלי שלא הייתי לבד ומיד נתנו לי מיץ ממותק !
ההגבלה הזו הופכת אותך למוגבל ולצורך להשלים חסכים מיד אחרי הדיאטה!!!
לא שווה!!!
תעשה\י דיאטה מאוזנת עם ספורט - כמה שפחיות פחמומות אבל לא לוותר כל זה!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן, מיכל, דיאטה זו לא מתאימה
עינת לב ארי17/09/2009לכל אחד והתופעות שחווית, אמנם קיצוניים, אך יכולים לקרות ונשמע שמאוד סבלת. לפחות יצאת מזה בשלום. גם אני בעד תפריט שפוי ומאוזן, אך מותאם באופן אישי לאדם על כל מאפייניו: הגופניים, הנפשיים, הכלכליים והרפואיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
נוני19/10/2009אם כך, איזו דיאטה לדעתך מומלצת ביותר? כזו שאינה "מהירה" כהגדרתך?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה מומלצת היא כזו שניתן לעמוד
עינת לב ארי19/10/2009בהמלצותיה לאורך זמן ושלא גורמת לנזק לגוף. עליה לכלול את כל רכיבי המזון הדרושים לגוף ומספיק אנרגיה על מנת שלא יהיה איבוד של שריר במקום שומן ( מינימום 1200 ק"ל). כמו כן היא צריכה להתחשב בסדר היום, אפשרויות הכנת המזון וההעדפות התזונתיות ( כלומר מה אוהבים לאכול..) של האדם.
אני מניחה שהיית רוצה לקבל פירוט של תפריט אך זאת לא ניתן לעשות דרך הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)