דיאטת אטקינס היא דיאטה יציבה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת אטקינס היא דיאטה יציבה?
    נוני
    15/09/2009

שלום.

האם דיאטת אטקינס נחשבת לדיאטה בטוחה ויציבה, או שמדובר בעוד הוקוס פוקוס זמני, שלאחריו מעלים במשקל שוב?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיאטת אטקינס נמצאה כדיאטה

עינת לב ארי
    15/09/2009

יעילה מבחינת תוצאות ההרזיה לטווח קצר, אך כזו שקשה להתמיד בה ועל כן איננה יעילה לטווח ארוך.
    הדיאטה הטובה ביותר והיעילה ביותר היא דיאטה מתונה המכילה את כל מרכיבי המזון ביחסים תקינים ומותאמים באופן אישי לאורח החיים וההעדפות האישיות של האדם.
    אין הוקוס פוקוס. הסוד הוא בהתאמה נכונה והתמדה בשילוב עם פעילות גופנית סדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני איבדתי הכרה פעמיים

יעל
    16/09/2009

דיאטה בכלל לא מומלצת , בייחוד אם את \ה בתקופה לא טובה של חייך
    הגוף חייב פחמימות
    אני פעמיים איבדתי הכרה באמצע הלילה - לגוף היה חסר סוכרים - זו היתה הרגשה שעבור מילונים אני לא מוכנה לעבור אותה שוב - מזלי שלא הייתי לבד ומיד נתנו לי מיץ ממותק !

ההגבלה הזו הופכת אותך למוגבל ולצורך להשלים חסכים מיד אחרי הדיאטה!!!

לא שווה!!!

תעשה\י דיאטה מאוזנת עם ספורט - כמה שפחיות פחמומות אבל לא לוותר כל זה!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן, מיכל, דיאטה זו לא מתאימה

עינת לב ארי
    17/09/2009

לכל אחד והתופעות שחווית, אמנם קיצוניים, אך יכולים לקרות ונשמע שמאוד סבלת. לפחות יצאת מזה בשלום. גם אני בעד תפריט שפוי ומאוזן, אך מותאם באופן אישי לאדם על כל מאפייניו: הגופניים, הנפשיים, הכלכליים והרפואיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובות

נוני
    19/10/2009

אם כך, איזו דיאטה לדעתך מומלצת ביותר? כזו שאינה "מהירה" כהגדרתך?

תודה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה מומלצת היא כזו שניתן לעמוד

עינת לב ארי
    19/10/2009

בהמלצותיה לאורך זמן ושלא גורמת לנזק לגוף. עליה לכלול את כל רכיבי המזון הדרושים לגוף ומספיק אנרגיה על מנת שלא יהיה איבוד של שריר במקום שומן ( מינימום 1200 ק"ל). כמו כן היא צריכה להתחשב בסדר היום, אפשרויות הכנת המזון וההעדפות התזונתיות ( כלומר מה אוהבים לאכול..) של האדם.
    אני מניחה שהיית רוצה לקבל פירוט של תפריט אך זאת לא ניתן לעשות דרך הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו