מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזורנ'י10/10/2009
ראיתי שמישהי שאלה אותך לגבי המחזור אני נמצאת בדיאטה כבר שנתיםם הורדתי 68 קילו אני בת 16 אני גם לא מקבלת מחזור יותר מחצי שנה ...
יש לי דיאטנית אני מנסה לאכול לפי מה שהיא אומרת לי אבל בגלל הלוח הזמנים שלי וכו' לא יוצא לי לאכול לפי מה שהיא אומרת .. יום אחד אוכלים יותר יום אחר אוכלים פחות .. לדג' במקום לחם קל לפעמים אני אוכלת 2-3 פרכיות דקות 15 קל' ליח' .אני נמנעת משומן במיקרה ואני אוכלת חביתה אני שמה כפית שמן קנולה ומנגבת עם ניר ככה שהמחבת משומנת אבל אין הרבה שמן ..
ועצם המחשבה לאכול יותר ולעלות במשקל לא מתקבלת כי מה אחרי ירידה נהדרת צרייך לעלות הגובה שלי 171 -172 ומשקלי 66.5-67 .. אני נראת סביר לא שמנה ולא רזה אני מעונינת להוריד לפחות 2 קילו ..אני אוכלת חטיף קוקומן 87 קל' ליח' ..או 92 קלוריות לחטיף שוקולד .. זה ארוחת בניים שארוחת בוקר שלי זה נס ללא סוכר + מעדן דיאט .. וצהריים מרק ירקות עם קציצהאו חזה עוף עם מעט פסטה או בורגול וירקות או כריך עם פסטרמה/טונה/ביצה+ירקות ...ואז בניים:פרי+מעדן
ובערב : פרכיות אורז דקות +200 גרם של קוטג' 1% וסלט ירוק .או שקשוקה לייט ..
זה בערך מה שאני אוכלת ואני שבעה.אני מנסה להקפיד על תפריט 1000-1200 קלוריות .
מה דעתך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעתי היא שלמרות הצלחתך המרשימה
עינת לב ארי11/10/2009להוריד כל כך הרבה במשקל הרי עצם העובדה שאין לך מחזור כבר חצי שנה, הרי את בבעיה קשה. הגוף שלך לא מתפקד כמו שצריך עם משמעויות ארוכות טווח, כמו למשל, חוסר יכולת להרות ולהיות לאמא בעתיד...
אני ממש לא מקבלת אמירות כמו: אין לי זמן לאכול כמו שהדיאטנית שלי אומרת. את חייבת לאכול בדיוק על פי ההנחיות, ותפריט בן 1000-1200 ק"ל, לא מתאים לשלב זה בו את נמצאת!! תתייעצי שנית עם הדיאטנית שלך על מבנה התפריט והרכבו כך שיאפשר לגופך לייצר מחזור מחדש.
ובנוסף: אין לך מה לחשוש מעליה במשקל כל עוד תאכלי באופן מאוזן, תבצעי פעילות גופנית ותמנעי מזלילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)