שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    27/10/2009

אני בת 18, גובה 1.70 ושוקלת 50 קילו.
    אין לי בעיה של תת משקל, אבל אני מרגישה צורך לעלות במשקל כדי להרגיש יותר חזקה ופחות עלה נידף.
    אני אשמח אם תתנו לי עצות איך לעלות במשקל לא בשומנים אלא בשרירים, כי הספורט משמש חלק גדול בחיים שלי.
    מה הדרך הטובה ביותר לאכול? מה לאכול? ומתי..?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• A

1111
    28/10/2009

תאכלי סלטי ביצים אחרי שאת מתאמנת

זה טוב לשרירים
    כח וגמישות והכל,

אם את רוצה אבל לעלות את המסה, תתצטרכי גם כנראה לאכול הרבה פחמימות אחרי אימון,תאכלי קרונפלקס

אם תנסי לאכול הרבה בזמנים שאת לא מתאמנת, והשרירים אינם חמים - כלומר , הדם לא זורם אליהם טוב , העלייה תהיה בעיקר באחוז שומן. תאכלי כשהשרירים חמים. עיקרון פשוט.

במה את מתאמנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במאסת השרירים דורשת שילוב

עינת לב ארי
    29/10/2009

של תכנית אימון המותאמת באופן אישי לאדם, בשילוב עם תזונה תומכת.
    עמית מציע לאכול יותר חלבונים ( ביצים) ויותר פחמימות כאשר השרירים "חמים", הוא מתכוון כנראה למצב של לאחר האימון. אני מסכימה עם המלצות אלו אך אין הן מדוייקות ביחס לנתונים של השואלת. יש לבדוק מה אחוזי השומן הנוכחיים שלה על מנת לקבוע כמה ק"ג יש לעלות במשקל כמאסת שריר ואז לחשב כמה פחמימות וכמה חלבון יש לכלול בתפריט. כמובן שהאינטרנט לא יכול לאפשר לספק פלטפורמה להמלצות אישיות מהסוג הזה..
    לילה טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו