אני חייב עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייב עזרה
    06/11/2009

שלום,
    קוראים לי טל ואני בן 17 הגובה שלי הוא 1.60 והמשקל שלי הוא בערך 60 (אני כבר לא יודע כל משקל אומר אחרת) אחרי תקופה ארוכה שלא אתמנתי חזרתי לפני חצי שנה בערך לפני בערך חודש הצלחתי כמעט ולהשיג את הגוף שרציתי וגם קיבלתי מחמאות על שהרזתי אבל עכשיו ניראה לי שהשמנתי שוב מכיוון שהתחלתי לאכול שוב בורקסים ודברים כאלה למרות שקודם לא ממש הפסקתי אבל לא אכלתי בתדירות
    אני לא יודע למה אבל שאני רואה אוכל בבצפר או סתם ככה בא לי לאכול אני מרגיש את הצורך הזה של לאכול משהו אני מאוש מקפיד על ספורט אני מתיאמן כל יום עושה ריצות ארוכות אני מיתאמן באיגרוף תילאנדי קופץ בחבל כפיפות בטן וכ'ו
    אני ישמח עם תעזרי לי אני כבר מיואש מהגוף שלי
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חייב עזרה

הוספת תגובה

• שלום טל. מה שאתה מתאר קורה

עינת לב ארי
    06/11/2009

הרבה פעמים לאחר דיאטה חריפה: מרגישים קושי לשלוט על האכילה ונמשכים למאכלים "אסורים" דווקא משום שכל כך הרבה זמן ויתרנו עליהם.
    אם ממש קשה לך לארגן מחדש את האכילה שלך על מנת לשמור על הגוף שאתה כל כך מרוצה ממנו ( ואתה בהחלט נראה טוב, על פי התמונה שצרפת) ולשמור גם על היכולת להנות מידי פעם ממאכלים עשירים באנרגיה אך חשובים לנשמה, כדאי שתפנה לדיאטנית בקופת החולים אליה אתה שייך או באופן פרטי והיא תסייע בידך להרכיב תפריט מתאים ובריא.
    מקווה שעזרתי.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו