עזרה דחופה..מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה..מיואשת
    ירדן
    30/09/2007

היי שאלה חשובה...
    עשיתי דיאטה מאוזנת לפי דאטנית שכללה גם ספורט רזיתי סה"כ 13 קילו..אח"כ הפסקתי לשמור להתאמן ובמהלך השנה העלית הכול בחזרה.
    התחלתי עבודה חדשה שבה אין לי אפשרות וזמן להתעמל.אני רוצה לחזור ולאכול מאוזן אבל אין לי אפשרות לעמוד בתפריט כלשהוא כי אין לי בעבודה אפשרות לחמם אוכל מהבית או לקנות אוכל בריא
    השאלה שלי אם יש תפריט או אפשרות לאכול בצוהריים לחם ובכול זאת לרדת במשקל.כי בנתיים אני אוכלת בעבודה לחם אבל שאני חוזרת בלילה אני אוכלת מכל הבא ליד...וחוזר חלילה איבדתי את הכוח רצון שהיה לי.יש לך איזה תפריט להמליץ עליו שהיה לי שוב קל להתמיד?בבקשה תודה מראש...אני בת 22 גובה 165

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה..מיואשת

הוספת תגובה

• עזרה דחופה

לילך קמנמן
    02/10/2007

שלום ירדן
    אל לך להתייאש אפשר שוב לרדת.
    נכון שהתנאים עכשיו שונים,אך בהחלט אפשר לעשות את הדברים קצת אחרת ובטח ובטח שלא לוותר.
    תדאגי לקחת איתך למשך היום סנווצים מלחם קל ,פירות וירקות ואת ארוחת הצהריים החמה תאכלי בערב בבית.
    בקשר לפעילות גופנית כל מה שתוכלי לעשות יתקבל בברכה,אל תחשבי שאם זה לא על בסיס יום יומי זה לא נחשב.
    המון הצלחה להמשך הדרך.
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת פחות...

ירדן
    02/10/2007

תודה לילך..רק שאלה נוספת כמה סנווצים מלחם קל אני יכולה לאכול חוץ מהארוחת ערב החמה?ובנוסף אני מרגישה שאני שובעת אחרי כמות רבה יותר משצריך כי הקיבה שלי שוב התרגלה לכמיות גדולות מדי האם יש לדעתך דרך לצמצם את נפח הקיבה שוב או תוסף או כדורים שיתנו יותר תחושת שובע שהיה לי קל יותר בימים הראשונים אני יודעת שאין תרופת פלא אבל פשוט אולי זה יגרום לי לא לנשנש בין הארוחות עד שאני ישוב לשיגרה?מה דעתך תודה מראש וסליחה על הטרחה שוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך עוד שאלה

ירדן
    18/10/2007

היי תודה על התשובה..שאלתי אותך רק עוד 2 שאלות אם תוכלי לענות גם עליהם 0על כמות הסנווצים ועל הכדורים לשובע)
    תודה מראש ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך כנסי

ירדן
    23/10/2007

היי שאלתי אותך עוד 2 שאלות אשמח לתשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ירדן

לילך קמנמן
    29/10/2007

היי ירדן
    אני מתנצלת לא ראיתי שהמשכת כתוב לי.
    בקשר לסנווצים את יכולה 4 ליום כלומר 8 פרוסות לחם קל ובארוחה החמה,תאכלי אורז או תפוח אדמה.
    אם את מחפשת משהוא שיגרום לך לתחושת שובע יש באפשרותך,לצרוך 2- כפות דייסבית ביום את יכולה לערבב את זה במרק ירקות או ביוגורט,דייסבית מכילה סיבים תזונתיים וזה יעזור לך להרגיש שבעה יותר,זה בריא ואין בזה כמעט קלוריות.
    בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו