מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה..מיואשתירדן30/09/2007
היי שאלה חשובה...
עשיתי דיאטה מאוזנת לפי דאטנית שכללה גם ספורט רזיתי סה"כ 13 קילו..אח"כ הפסקתי לשמור להתאמן ובמהלך השנה העלית הכול בחזרה.
התחלתי עבודה חדשה שבה אין לי אפשרות וזמן להתעמל.אני רוצה לחזור ולאכול מאוזן אבל אין לי אפשרות לעמוד בתפריט כלשהוא כי אין לי בעבודה אפשרות לחמם אוכל מהבית או לקנות אוכל בריא
השאלה שלי אם יש תפריט או אפשרות לאכול בצוהריים לחם ובכול זאת לרדת במשקל.כי בנתיים אני אוכלת בעבודה לחם אבל שאני חוזרת בלילה אני אוכלת מכל הבא ליד...וחוזר חלילה איבדתי את הכוח רצון שהיה לי.יש לך איזה תפריט להמליץ עליו שהיה לי שוב קל להתמיד?בבקשה תודה מראש...אני בת 22 גובה 165* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
לילך קמנמן02/10/2007שלום ירדן
אל לך להתייאש אפשר שוב לרדת.
נכון שהתנאים עכשיו שונים,אך בהחלט אפשר לעשות את הדברים קצת אחרת ובטח ובטח שלא לוותר.
תדאגי לקחת איתך למשך היום סנווצים מלחם קל ,פירות וירקות ואת ארוחת הצהריים החמה תאכלי בערב בבית.
בקשר לפעילות גופנית כל מה שתוכלי לעשות יתקבל בברכה,אל תחשבי שאם זה לא על בסיס יום יומי זה לא נחשב.
המון הצלחה להמשך הדרך.
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת פחות...
ירדן02/10/2007תודה לילך..רק שאלה נוספת כמה סנווצים מלחם קל אני יכולה לאכול חוץ מהארוחת ערב החמה?ובנוסף אני מרגישה שאני שובעת אחרי כמות רבה יותר משצריך כי הקיבה שלי שוב התרגלה לכמיות גדולות מדי האם יש לדעתך דרך לצמצם את נפח הקיבה שוב או תוסף או כדורים שיתנו יותר תחושת שובע שהיה לי קל יותר בימים הראשונים אני יודעת שאין תרופת פלא אבל פשוט אולי זה יגרום לי לא לנשנש בין הארוחות עד שאני ישוב לשיגרה?מה דעתך תודה מראש וסליחה על הטרחה שוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך עוד שאלה
ירדן18/10/2007היי תודה על התשובה..שאלתי אותך רק עוד 2 שאלות אם תוכלי לענות גם עליהם 0על כמות הסנווצים ועל הכדורים לשובע)
תודה מראש ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך כנסי
ירדן23/10/2007היי שאלתי אותך עוד 2 שאלות אשמח לתשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ירדן
לילך קמנמן29/10/2007היי ירדן
אני מתנצלת לא ראיתי שהמשכת כתוב לי.
בקשר לסנווצים את יכולה 4 ליום כלומר 8 פרוסות לחם קל ובארוחה החמה,תאכלי אורז או תפוח אדמה.
אם את מחפשת משהוא שיגרום לך לתחושת שובע יש באפשרותך,לצרוך 2- כפות דייסבית ביום את יכולה לערבב את זה במרק ירקות או ביוגורט,דייסבית מכילה סיבים תזונתיים וזה יעזור לך להרגיש שבעה יותר,זה בריא ואין בזה כמעט קלוריות.
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)