דיאטה 1300 קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה 1300 קלוריות
    ריטה
    02/01/2010

אני בת 39 גובה 160 משקל 67 התחלתי דיאטה לפני שבועים של דיאטה 1300 קלוריות בשבוע הראשון ירדתי קילו וחצי בשבוע השני קיבלתי מחזור בתחילת השבוע השני בסיום המחזור שקלתי את עצמי בסוף השבוע ואז היתה האכזבה שעליתי 100 גרם כלומר 67.1 קילו מה ההסבר של העלייה שלי ותודה אם תענו לי בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה 1300 קלוריות

הוספת תגובה

• קשה לתת הסבר וגם לא צריך. אם

עינת לב ארי
    02/01/2010

תתמידי בדיאטה ובפעילות גופנית לאורך זמן הרי תראי תוצאות, לא רק במשקל אלא גם בהיקפים.
    אם תשקלי כל כמה ימים תתאכזבי, משום שהמשקל יכול להיות מושפע מכמות הנוזלים בגוף או משעת השקילה או הבגדים וזה לא יקדם אותך בתהליך.
    האם את מרגישה שהבגדים יושבים עלייך יותר טוב או שהם מרגישם יותר נוח? אם כן, את בדרך הנכונה. רק תתמידי לאכול על פי ההנחיות ופחות תשקלי!!
    בהצלחה.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענת

ריטה
    03/01/2010

תודה לך מאוד עזרת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעד מה. בהצלחה.

עינת לב ארי
    03/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו