מים מרזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים מרזים
    רון
    05/01/2010

אני בן 23 ושוקל 95 ק"ג. אני מנסה לעשות דיאטה ושמעתי שאם אשתה מים אני ארזה יותר בקלות. האם זה נכון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים מרזים

הוספת תגובה

• לרון

סיון דוד
    05/01/2010

לא תמיד שתיית מים מרובה מסייעת לדיאטה. המידה והרגלי האכילה הם אלו שקובעים. אמנם למים חשיבות רבה בשמירה על פעילות תקינה של מערכות רבות בגוף, אך טרם נתקלתי במחקר שהוכיח חד משמעית כי לשתיית מים קשר ישיר עם ירידת משקל...מה שכן, החלפת הרגלי שתיית מתוקה במים בלבד בהחלט תסייע לירידה במשקל.....
    שים לב :חשוב להקפיד על הרגלי אכילה נכונים על מנת להגיע למשקל הרצוי ולשמרו. לכן הייתי מציעה לך לבחון את הרגלי האכילה שלך, אולי תתחיל מכתיבת יומן אכילה במשך 3-4 ימים – זה עוזר!!
    בהצלחה ואשמח לעזור ם יש לך שאלות נוספות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי הבנתי

רון
    05/01/2010

מתחייב לכתוב יומן ממחר
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי רון, מה הגובה שלך?

עינת לב ארי
    05/01/2010

אם יש לך עודף משקל ואתה מתכוון להכנס למסגרת של דיאטה, כדאי שתתייעץ עם דיאטנית על מנת שתבדוק גם את אחוזי השומן וההייקפים בתחילת התהליך.
    נשמח לדעת מה תהינה השפעת השינויים שתעשה למשל, כתיבת יומן מזון ואכילה בריאה על מידת ההשמנה שלך.
    ועוד דבר:
    מחקרים מצאו כי שתיית מים קרים "שורפת" כ30 ק"ל משום שיש ירידה בטמפרטורת הגוף הפנימית דבר שגורר אחריו מאמץ מטבולי של הגוף להעלות את הטמפרטורה בחזרה. זו הסיבה שמייחסים למים תכונות מרזות. יש להקפיד על שתיית מים, אך כפי שאמרה סיוון, לא ל"בנות" רק על זה. צריך לשלב גם פעילות גופנית ואכילה בריאה ומ ותאמת לירידה מתונה שמאפשרת פירוק שומן בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא יצליח לשתות מים קרים בחורף

רון
    05/01/2010

בקושי פושרים אני שותה. וכן כמו שאמרתי לסיון אני יכתוב יומן אכילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מים וירידה במשקל

דפנה
    25/02/2010

שתיית מים במקום קולה או משקאות ממותקים היא אופציה עדיפה, אבל שתיית מים בכמויות מוגזמות לא תעזור
    שמעתי על אנשים שמעדיפים לפתוח את הבוקר עם שתיית כוס מים מה שעוזר לגוף להתחיל לפעול טוב יותר כל בוקר , שמעתי גם על אנשים שלוקחים תוספים שעוזרים להורדה במשקל במקביל למנהג לשתות מים בבוקר כמו הקיו 10

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נו אז? לאנשים מנהגים שונים

עינת לב ארי
    25/02/2010

ומשונים. לא כל מה שטוב לאחד הוא גם טוב לאחר. כמובן ששתיית מים עדיפה על משקאות ממתוקים וכמובן ששתייה מוגזמת היא לאבריאה, הכלל הראשון לתזונה בריאה הוא: הכל, במידה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו