מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מים מרזיםרון05/01/2010
אני בן 23 ושוקל 95 ק"ג. אני מנסה לעשות דיאטה ושמעתי שאם אשתה מים אני ארזה יותר בקלות. האם זה נכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרון
סיון דוד05/01/2010לא תמיד שתיית מים מרובה מסייעת לדיאטה. המידה והרגלי האכילה הם אלו שקובעים. אמנם למים חשיבות רבה בשמירה על פעילות תקינה של מערכות רבות בגוף, אך טרם נתקלתי במחקר שהוכיח חד משמעית כי לשתיית מים קשר ישיר עם ירידת משקל...מה שכן, החלפת הרגלי שתיית מתוקה במים בלבד בהחלט תסייע לירידה במשקל.....
שים לב :חשוב להקפיד על הרגלי אכילה נכונים על מנת להגיע למשקל הרצוי ולשמרו. לכן הייתי מציעה לך לבחון את הרגלי האכילה שלך, אולי תתחיל מכתיבת יומן אכילה במשך 3-4 ימים – זה עוזר!!
בהצלחה ואשמח לעזור ם יש לך שאלות נוספות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי הבנתי
רון05/01/2010מתחייב לכתוב יומן ממחר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רון, מה הגובה שלך?
עינת לב ארי05/01/2010אם יש לך עודף משקל ואתה מתכוון להכנס למסגרת של דיאטה, כדאי שתתייעץ עם דיאטנית על מנת שתבדוק גם את אחוזי השומן וההייקפים בתחילת התהליך.
נשמח לדעת מה תהינה השפעת השינויים שתעשה למשל, כתיבת יומן מזון ואכילה בריאה על מידת ההשמנה שלך.
ועוד דבר:
מחקרים מצאו כי שתיית מים קרים "שורפת" כ30 ק"ל משום שיש ירידה בטמפרטורת הגוף הפנימית דבר שגורר אחריו מאמץ מטבולי של הגוף להעלות את הטמפרטורה בחזרה. זו הסיבה שמייחסים למים תכונות מרזות. יש להקפיד על שתיית מים, אך כפי שאמרה סיוון, לא ל"בנות" רק על זה. צריך לשלב גם פעילות גופנית ואכילה בריאה ומ ותאמת לירידה מתונה שמאפשרת פירוק שומן בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא יצליח לשתות מים קרים בחורף
רון05/01/2010בקושי פושרים אני שותה. וכן כמו שאמרתי לסיון אני יכתוב יומן אכילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמים וירידה במשקל
דפנה25/02/2010שתיית מים במקום קולה או משקאות ממותקים היא אופציה עדיפה, אבל שתיית מים בכמויות מוגזמות לא תעזור
שמעתי על אנשים שמעדיפים לפתוח את הבוקר עם שתיית כוס מים מה שעוזר לגוף להתחיל לפעול טוב יותר כל בוקר , שמעתי גם על אנשים שלוקחים תוספים שעוזרים להורדה במשקל במקביל למנהג לשתות מים בבוקר כמו הקיו 10* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו אז? לאנשים מנהגים שונים
עינת לב ארי25/02/2010ומשונים. לא כל מה שטוב לאחד הוא גם טוב לאחר. כמובן ששתיית מים עדיפה על משקאות ממתוקים וכמובן ששתייה מוגזמת היא לאבריאה, הכלל הראשון לתזונה בריאה הוא: הכל, במידה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)