תודה סיון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה סיון
    ריטה
    07/01/2010

על העזרה והתמיכה הבעיה שלי בצהריים אני מנסה לעשות גוון כל יום יש לי עוד שאלה
    לפעמים אין לי זמן להכין ארוחת צהריים אפשר לאכול סנדויצים וכמה אפשר לאכול כי סנדויץ אחד לא מספיק לי ואפשר עם ממרח חומוס\ טונה \ ביצה קשה\חצילי קלוי בתנור
    אני חוזרת הביתה מעבודתי בשעות מאוחרות ואין לי כוח להכין ארוחה חמה כל יום
    אני אוכלת בבוקר שתי פרוסות לחם מלא ובערב עוד שתי פרוסות ולפעמים אוכלת עוד שתי פרוסות בארוחת ביניים אחרי צהריים אז מה דעתך זה לא יותר מדיי לחם אם אני אוכלת גם בצהריים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה סיון

הוספת תגובה

• לריטה

סיון דוד
    10/01/2010

הלחם שאת אוכלת הוא קל? מהי גודל הפרוסה (פרוסה רגילה- 25-30 גרם או פרוסה גדולה כ-50 גרם)?
    בכל מקרה, מומלץ לגוון בסוגי הדגנים שאנו אוכלים. כל דגן מכיל הרכב שונה של ויטמינים, מינרלים,חלבון וכמובן סובין. אם תאכלי לחם אז התפריט שלך לא יהיה מגוון ומאוזן. אני הייתי מציעה להכין לארוחת צהריים כשאין לך זמן לבשל: סלט טונה+תירס (בלי לחם), או סלט יווני (עם גבינה בולגרית+ ביצה קשה)+מעט ספגטי בתוך הסלט.
    אם את רעבה בין הארוחות הייתי ממליצה על גביע יוגורט+פרי או חצי גביע קוטג' +ירק במקום לחם, כיוון שאת ממעטת לאכול מוצרי חלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו