פחמימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחמימות
    סימה
    21/01/2010

התחלתי דיאטה לפני חודש וחצי בשילוב ספורט חמש פעמים בשבוע למשך שעה אני צריכה להוריד 10 קילו והרדתי שתי קילו עד עכשיו ולא כל כך מרוצה הבעיה שלי שאני אוהבת מאוד לאכול לחם קל אני לא מסתפקת בשתי פרוסות לחם קל בבוקר ובערב תמיד אני רוצה עוד כריך ובצהריים אוכלת חלבון עם לחם קל או אורז או תפוח אדמה בינוני במיקרוגל מה אפשר לעשות בקשר הגבלת כמות הלחם והשאלה השנייה בצהריים אני מאוד אוהבת לאכול 2 שניצל תירס לייט של טבעול 93 קלורי ליחידה האם זה עוזר לדיאטה שלי לפעמים אני אוכלת שניצל שלושה ימים רצופים ואני מאוד נהנית כי אני לא אוהבת לאכול עוף והשאלה האחרונה האם יש לכם מתכון למוקפץ ירקות בלי עוף עם רוטב סויה וצלי מתוק או חריף אני מודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחמימות

הוספת תגובה

• שלום מירה.

עינת לב ארי
    21/01/2010

קשה לי לתת לך תשובות לשאלתך לגבי מספר פרוסות הלחם הקל שרצוי לאכול ביום משום שאין נתונים נוספים כמו: גובה, משקל, גיל , אחוזי שומן והיקפים, מצב רפואי, היסטוריה של דיאטות , סדר היום והעבודה ועוד.
    באופן כללי ירידה של 2 ק"ג בחודש וחצי זה בסדר גמור במיוחד שאת מתארת מצב שבו את אוכלת קצת יותר ממה שהוקצב לך.
    לגבי השניצל תירס לייט: לדעתי לא כדאי לאכול ממזון זה יותר מפעם בשבוע כמנה עקרית בצהריים משום שתכולת החלבון בו נמוכה וערכו התזונתי יותר דומה לזה של מזונות פחמימניים.
    חשוב שתשלבי מקורות לחלבון איכותי בתפריט כגון חזה עוף או הודו או דגים או בשר בקר כדי לאזן את הפחמימות ( תפוחי אדמה אורז לחם איטריות) שהן המקור העקרי לאנרגיה בתפריט שלך.
    מתכון לירקות מוקפצים:
    מכינים ירקות שונים פרוסים או חתוכים לרצועות בקעריות נפרדות:
    בצל ירוק
    גזר
    קישואים צעירים
    כרוב
    ברוקולי או כרובית
    בטטה
    פלפלים בצבעים שונים
    בווק ( מחבת מיוחד להקפצה) או במחבת טפלון רחב שמים כ2 כפות שמן זית או קנולה ומקפיצים כל ירק בנפרד כדקה עד שתיים.
    לבסוף מחזירים את כל הירקות לתוך הווק, מתבלים עם מעט צ'ילי חריף ורוטב סויה.
    אפשר לשפר עם ביצה מקושקשת שמערבבים במחבת לפני שמוסיפים את הירקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו