שאלות לגבי ספורט ודיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי ספורט ודיאטה
    גלית
    01/02/2010

שלום

אני עושה הליכות שלוש פעמים בשבוע למשך 45 דקות. האם המינון והזמנים טובים ועוזרים לירידה במשקל ? כמה קלוריות בממוצע שורפים בזמן כזה של הליכה ?

מבחינת התזונה אני לא מצליחה להביא עצמי לאכילה מאוזנת, מה כן יכול לעזור לי להכנס למסגרת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי ספורט ודיאטה

הוספת תגובה

• שלום גלית. חסרים לי נתונים רבים

עינת לב ארי
    01/02/2010

כגון: גילך, גובהך, מצבך הרפואי ועיסוקך כך שלא ניתן לענות באופן מלא על שאלתך.
    אני יכולה לאמר לך כי פעילות גופנית שלוש פעמים בשבוע בעצימות נמוכה עד בינונית (הליכה) לא יכולה לתת מענה מספק לעודף משקל, זאת ללא תזונה מתאימה ( ולא חשוב כמה קלוריות "שורפים" כי זו לא המטרה העקרית שלשמה הולכים).
    על פי התרשמותי מפנייתך, אני מבינה כי יש לך קושי בשליטה על האכילה שלך. ייתכן כי הדבר נובע מציפיות שלא תואמות את המציאות ( תפריט מוגבל מידי) או כתוצאה מבעיה עם שליטה כללית שבאה ממקום רגשי, על האכילה ( הפרעת אכילה?) או חוסר התאמה בין התפריט לסדר היום והאפשרויות העומדות בפנייך. בכל מקרה, על מנת לאזן את משקל הגוף יש לשלב בין פעילות גופנית סדירה, תזונה בריאה והבנה של התהליכים הגורמים ומניעים אותך לאכול או למידת המצבים שבהם את נוטה לאבד שליטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו