מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט מאוזןסימה04/02/2010
התחלתי דיאטה לפני יומיים וברצוני לדעת אם התפריט שלי מאוזן או עתיר שומן
בוקר כוס נס קפה עם רבע כוס חלב 3% בלי סוכר כך אני שותה הנס קפה מזמן אחרי שעתיים שתי פרוסות לחם קל מלא או לחמניה שחורה גודל רגיל עם ממרחים כמו גבינות עד 5% או ביצה או פסטרמה דלת שומן וירקות או סלט אחרי שעתיים פרי ו נס קפה ו שתי קוביות שוקולד מריר
צהריים עוף עם סלט ירקות ותפוח אדמה אפוי או דג או טונה קופסה קטנה עם שתי פרוסות לחם קל וירקות או שתי שניצל טבעול תירס לייט עם כף חומוס וסלט ירקות
ביניים פרי עם נס קפה או חטיף אינרגי 90 קלורי אני תמיד מעדיפה נס עם חטיף אינרגי
ערב שתי פרוסות לחם קל מלא או לחמניה קלה עם ממרחים קלים כמו בבוקר וירקות
אחרי ערב פרי
השאלות שלי האם התפריט בסדר והבעיה שלי שאני צריכה משהו מתוק בבוקר ואחרי צהריים
אני בת 36 גובה 161 משקל 66.5 מודה לכם אם תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי סימה. התפריט שלך מאוזן
עינת לב ארי07/02/2010ומתאים לגילך ולנתונים שמסרת. ההערה היחידה שלי היא לגבי ארוחת הצהריים: שניצל תירס לא מכיל כמעט חלבון ועל כן אין הוא מהווה תחליף איכותי לחזה עוף או דג. עדיף לחשוב על תחליף אחר. באופן כללי, אם תקפידי על תפריט זה תרדי בהדרגה במשקל.
לגבי הצורך במתוק, זה צורך נורמלי שהרבה אנשים חשים אותו במיוחד נשים. עדיף לאכול דבר מה מתוק ולא להתעלם ממנו ואת פתרת אותו מצוין ע"י השוקולד המריר וחטיף האנרגיה. אפשר לגוון גם עם תמרים, עויגות ביתיות או ביסקוויטים פטי בר ( 3 קטנים=90 ק"ל).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עינת
סימה07/02/2010מאוד עזרת ובמיוחד שאפשר לאכול פעמיים ביום דברים מתוקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסימה ולא מירה
סימה07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסתכלי היטב. כתבתי סימה ולא מירה
עינת לב ארי07/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)