תפריט מאוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט מאוזן
    סימה
    04/02/2010

התחלתי דיאטה לפני יומיים וברצוני לדעת אם התפריט שלי מאוזן או עתיר שומן
    בוקר כוס נס קפה עם רבע כוס חלב 3% בלי סוכר כך אני שותה הנס קפה מזמן אחרי שעתיים שתי פרוסות לחם קל מלא או לחמניה שחורה גודל רגיל עם ממרחים כמו גבינות עד 5% או ביצה או פסטרמה דלת שומן וירקות או סלט אחרי שעתיים פרי ו נס קפה ו שתי קוביות שוקולד מריר
    צהריים עוף עם סלט ירקות ותפוח אדמה אפוי או דג או טונה קופסה קטנה עם שתי פרוסות לחם קל וירקות או שתי שניצל טבעול תירס לייט עם כף חומוס וסלט ירקות
    ביניים פרי עם נס קפה או חטיף אינרגי 90 קלורי אני תמיד מעדיפה נס עם חטיף אינרגי
    ערב שתי פרוסות לחם קל מלא או לחמניה קלה עם ממרחים קלים כמו בבוקר וירקות
    אחרי ערב פרי
    השאלות שלי האם התפריט בסדר והבעיה שלי שאני צריכה משהו מתוק בבוקר ואחרי צהריים
    אני בת 36 גובה 161 משקל 66.5 מודה לכם אם תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט מאוזן

הוספת תגובה

• הי סימה. התפריט שלך מאוזן

עינת לב ארי
    07/02/2010

ומתאים לגילך ולנתונים שמסרת. ההערה היחידה שלי היא לגבי ארוחת הצהריים: שניצל תירס לא מכיל כמעט חלבון ועל כן אין הוא מהווה תחליף איכותי לחזה עוף או דג. עדיף לחשוב על תחליף אחר. באופן כללי, אם תקפידי על תפריט זה תרדי בהדרגה במשקל.
    לגבי הצורך במתוק, זה צורך נורמלי שהרבה אנשים חשים אותו במיוחד נשים. עדיף לאכול דבר מה מתוק ולא להתעלם ממנו ואת פתרת אותו מצוין ע"י השוקולד המריר וחטיף האנרגיה. אפשר לגוון גם עם תמרים, עויגות ביתיות או ביסקוויטים פטי בר ( 3 קטנים=90 ק"ל).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עינת

סימה
    07/02/2010

מאוד עזרת ובמיוחד שאפשר לאכול פעמיים ביום דברים מתוקים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימה ולא מירה

סימה
    07/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסתכלי היטב. כתבתי סימה ולא מירה

עינת לב ארי
    07/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו