מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה..דניאל07/02/2010
היי אני דניאל בת 16.5...הגובה שלי הוא 1.60 משקלי 60 ק"ג
בזמן האחרון שמתי לב לעלייה במשקלי למרות הנסיונות שלי לרזות, הלחץ שיש לי מהלימודים הוא רב ומתחילת השנה עליתי בכ 7 ק"ג. אינני מצליחה להרזות ניסיתי שיטות רבות ומגוונות אך סופן היה כשלון.. אני באמת רוצה להשיל מעליי את הקילגורמים המיותרים
אני לומדת קשה ונתונה למצבים נפשיים מתסכלים בנוסף להשמנה שמקשים עליי.
יום הלימודים שלי מסתיים בשעה 4 בכל יום..
ובנוסף בכל פעם שאני אוכלת אני מרגישה כאילו אכלתי יותר מדי ולא הייתי צריכה לאכול את זה
אני מרגישה שאני יותר מדי מתעסקת בנושא האכילה.
הייתי רוצה את עזרתכן בהרכבת תפריט יומי שיעזור לי בירידה במשקל.. תודה,
דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט לירידה במשקל
סיון דוד08/02/2010הי דניאל
1. דבר ראשון הייתי ממליצה לך לעשות פעילות גופנית כמו הליכה, רכיבה על אופניים, ריקוד שחייה וכוו' במהלך השבוע. פעילות גופנית ידועה כמשחררת לחצים ואם את בלחץ יהיה לך קשה יותר לרדת במשקל. בנוסף היא גם עוזרת לירידה במשקל כיוון שאת מוציאה יותר אנרגיה בעת פעילות לעומת ישיבה בבית... האם את עושה פעילות אחרי בי"ס(חוץ משיעורי ספורט בבי"ס)?
2. חשוב להקפיד על שינה טובה בלילה. כמה שעות את ישנה?
3.על מנת לבנות ל תפריט אשמח לדעת האם את אוכלת ארוחה חמה במהלך היום? אם כן, מתי? האם את אוכלת כשאת מגיעה הביתה או האם מוגשת ארוחה כזו בבי"ס?
מחכה לתשובות על שאלותיי כדי שאוכל לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאל09/02/2010דבר ראשון תודה על התייחסותך, אני לא עוסקת בפעילות גופנית בנוסף..לכן אתחיל..
אני אוכלת בשעה 4 וחצי את ארוחת הצהריים בבית וזו ארוחה חמה..
אני אוכלת את כל המאכלים חוץ מטונה..תודה..דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה..
דניאל09/02/2010אני ישנה כשש וחצי שעות בלילה ויש פעמים שארוחת הערב היא בעשר בלילה ..אני הולכת לישון בד"כ ב12 או 12 וחצי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות לתפריט בריא
סיון דוד09/02/2010הי דניאל
דבר ראשון זה נהדר שאת מתחילה לשלב התעמלות באורח החיים שלך
לגבי השינה- מומלץ לישון 7 שעות לפחות על מנת לשפר את חילוף החומרים ו"לשרוף" יותר קלוריות במנוחה
לגבי ארוחה בלילה- מומלץ לסיים את ארוחת הערב שעתיים-שלוש לפני השינה.
אל תדלגי על ארוחת בוקר לפני הבי"ס.
אם את אוכלת את ארוחת הצהריים החמה רק ב-16:00 אז את בטח מגיעה מאוד רעבה לארוחה ולכן אוכלת יותר מדי. אני ממליצה לך לאכול ארוחת בוקר לפני בי"ס- משהו קל כמו קורנפלקס+חלב או פרוסת לחם עם גבינה ובעשר כריך, ועד הארוחה של 16:00 לאכול דברים קלים כמו ירקות, פירות, חטיף אנרגיה.
תשתדלי לא להגיע רעבה לארוחת צהריים , תעשי זאת ע"י אכילה בדרך הביתה של פרי/ירק וככה לא "תטרפי".
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה..ובנוסף..
דניאל09/02/2010האם תוכלי לכתוב לי דוגמא לתפריט מסודר וממולץ של מזונות שמומלצים בכדי לרדת במשקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל
סיון דוד09/02/2010את מוזמנת לקרוא את ההמלצות שנתנה עינת לב ארי בתגובה לשאלה של ענבר בפורום זה , מטרת הפורום היא לא לתת תפריט אישי כי אין זה אפשרי , אלא לתת תמיכה ויעוץ.
אני ממליצה לך בחום להיפגש עם דיאטנית קלינית על מנת שתרכיב לך תפריט אישי, בפגישה מסודרת שלוקחת לפחות 45 דק'...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)