מי מכירה את זה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי מכירה את זה?
    מישקי
    14/10/2007

נמאס כבר מדיאטות ויועצים - דיייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם אתן מכירות את ההרגשה שכל מה ש"מוכרים" לנו זה שטויות. כל התקוות מתנפצות כל פעם מחדש וכל המבטים של העוברים והשבים עם הרחמים בעיניים. שילכו כולם לקערת הסלט שלהם - נמאס לי מהם. מישהי יודעת על מה אני מדברת? מישהי מכירה את הכאב? את התסכול? תכתבו לי... כי לי נמאס לחיות בתניות של אנשים אחרים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי מכירה את זה?

הוספת תגובה

• למישקי

טל
    14/10/2007

מרגש אותי לקרוא את מה שכתבת, אני מקווה שחלק ממך לפחות מאמין שאפשר לחייך - גם עם עודף משקל. תכתבי לי אם את רוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למישקי - שאלה

נורית
    15/10/2007

אני יכולה לשאול אותך באיזה משקל את?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישקי שלום

לילך קמנמן
    17/10/2007

אני קוראת את מה שאת כותבת ובעצם קשה לי להבין על מי את כועסת?
    ההחלטה של לרדת במשקל חייבת להיות שלנו,אם את מרגישה שטוב לך אין סיבה שאחרים יחליטו בשבילך.
    בהצלחה לך בכל אשר תבחרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו