מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח אם תענו לי...חדשה בפורוםחדשה בפורום..15/10/2007
אני בת 15 ויש לי בעייה שאני כל הזמן אוכלת מתוק...אני שוקלת 64 על גובה 165 סנטימטר...ועוד 3 חודשים יש לאח שלי בר מצווה ואני רוצה לרזות 5 קילו..זה אפשרי לרדת במשך הזמן הזה?
איך ניתן להפחית את הרצון למתוקים באופן עצמאי? כי אני לא רוצה ללכת למרפאות ולייעוץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרדת? למה?
מיצי15/10/2007ה-BMI שלך (מדד המחשב את מסת הגוף ביחס לגובה) תקין בהחלט. את לא נמוכה. 5 ק"ג זה הרבה מדי לדעתי - ובכל מקרה, אם את לא רוצה ייעוץ מקצועי, את תמיד יכולה להחליט שאת אוכלת כמה סוגי מאכלים בקביעות: אורחת בוקר עם דגנים מלאים ופרי, ארוחת צהריים בלי ג'אנק פוד ועם כמה שפחות טיגון עם ירקות ופחמימות וארוחת ערב עם ירקות לחם וביצה. תגדירי לעצמך כמה פיתויים (שוקולד ושאר מתוקים מלוחים) מותר לך בשבוע.
אם באמת תרצי לרדת, את תוכלי לעשות זאת בעצמך, כל זמן שתאכלי במתינות ובמידה. בכל מקרה, את לא שמנה ושימי לב שאת מתייעצת עם עעוד מישהו שמבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה =]
חדשה בפורום..16/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 15
לילך קמנמן17/10/2007שלום לך
מתוק זה גם עניין של הרגל ואפשר לשנות הרגלים.
תקפידי לאכול נכון ומאוזן במשך היום ובצורה זאת את תרגישי שאת זקוקה פחות למתוק.
דברי מתיקה לא מחליפים אוכל לכן חשוב שתאכלי נכון.
לפי מה שכתבת לי ניראה לי שאת נמצאת במשקל הרצוי לכן אני ממליצה לך,להוסיף פעילות גופנית לסגנון החיים שלך זה יעזור לך בעיצוב הגוף.
מזל טוב ובהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)

.jpg)


