זקוקה לעזרה - לא מצליחה לרדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה - לא מצליחה לרדת במשקל
    רגינה
    10/03/2010

היי
    אני לאחר לידה כ- 3 חודשים (לא מניקה) התחלתי לעשות דיאטה בייעוץ של תזונאית מטעם קופ"ח כבר כחודש ומשלבת מעט פעילות גופנית (של כפעמיים בשבוע במשך שעה) ואינני מצליחה להוריד אפילו לא גרם אחד. לפי ניהול יומן מזון הדיאטנית אומרת שאני אוכלת תקין ולא הרבה אך אני כבר מיואשת ומאוכזבת מכך שאני לא מצליחה במשך כחודש להוריד אפילו לא ק"ג 1 מה עושים??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי. תחושת התסכול שלך מובנת בהחלט

עינת לב ארי
    11/03/2010

אך אני יכולה לשתף אותך בניסיוני העשיר כדיאטנית כי בחצי השנה שלאחר הלידה מאוד קשה לרדת במשקל בשל השינויים ההורמונליים. כדאי לכן ( לך ולדיאטנית) לבדוק את השינוי בהיקף המותן, זה ייתן לך מדד שיראה על שפור במראה הגוף, גם אם את לא יורדת במשקל.
    כמו כן: כדאי לערוך בדיקות דם מקיפות ולראות שאין הפרעה בתפקוד בלוטת התריס, תופעה שיכולה לצוץ לאחר לידה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההרגעה רק לבירור

רגינה
    11/03/2010

ובמידה וכן יש בעיה בבלוטת התריס באיזה אופן זה יכול להשפיע על הירידה במשקל??? והאם זה ישתנה לאחר מכן???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במידה ויש בעיה בבלוטת התריס

עינת לב ארי
    11/03/2010

הרי זה מאיט את הירידה במשקל. אם מאבחנים בעיה כזו, יש טפול תרופתי שמחזיר את המצב לאיזון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו