תפריט דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט דיאטה
    kala
    16/03/2010

היי,
    יש לי שאלה לגבי התפריט דיאטה שהתחלתי איתו השבוע.
    אני סטודנטית וגם עובדת כך..שבסדר יום שלי מאד מלא וקשה לי לפרוס את הארוחות שלי כמו שצריך.כך שרציתי להתייעץ בנוגע לתפריט שלי.
    אני לוקחת לאוניברסיטה 2 פרוסות של לחם קל ,עם םרוסה של גבינה צהובה בכל אחת מהם ומורחת גם חמאה.בשעה 17:00 אני מגיעה הביתה ואוכלת ארוחת צהרים,שמכילה חלבון ופחממיות,אני משתדלת לאכול רק אורז מלא בתור פחמימה.ובערב אני אוכלת 5 פרחיות אורז עם גבינה לשנה של 5 אחוז.אני עושה כפיפות בטן אבל ספורט יום יומי לא יוצא לי מחוסר זמן.כמובן ששותה 4 כוסות קפה עם חלב של 1 אחוז.
    המשקל שלי כרגע הוא :59.הגובה שלי הוא 1.65 .והמטרה שלי להגיע ל53/54 במשקל.
    האם התפריט הוא בנוי נכון?האם אני יוריד את המשקל שלי?
    תודה ,ומחכה לתשובך.
    kalanit

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט דיאטה

הוספת תגובה

• תפריט לסטודנטית

סיון דוד
    17/03/2010

מה לגבי ירקות ופירות?
    ומה עם שתייה? אני ממליצה לך לשתות מים או סודה ולהימנע משתייה מתוקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה

kala
    18/03/2010

האמת..אני לא אוהבת פירות/ירקות..באמת קשה לי לאכול את זה.
    סוכר..אני בכלל לא צורכת..
    אבל באופן כללי ניתן לרדת קילו לשבוע עם התפריט שבניתי לעצמי?
    תודה kalanit

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סיון דוד
    19/03/2010

לא ברורות הכמויות שאת אוכלת בערב, ולכן קשה לחשב ולקבוע אם תרדי במשקל וכמה....
    אבל אם עד שעה 17:00 את אוכלת רק 2 כריכים בלבד אז אני מניחה שאת מגיעה רעבה הביתה ואם כך המצב, אולי את אוכלת כמויות גדולות מדי? כשרעבים אוכלים יותר.... אז שימי לב לכך ותראי אם יש משהו בדבריי. תתחילי בלאכול קצת יותר עד שעה 17:00 ואפשרות טובה היא להוסיף פירות,ירקות,יוגורט כארוחות ביניים וכך לא להגיע רעבה הביתה.
    פירות וירקות הם קבוצת מזון חשובה המספקת ויטמינים,מינרלים וסיבים תזונתיים לגופנו. אני ממליצה לך להתחיל לאכול לפחות 3 ירקות (ועם הזמן להגיע לצריכה של 5-6 ירקות) ועד 3 פירות ביום. כפי שציינתי הם חשובים לדיאטה מאוזנת, ומכילים גם סיבים תזונתיים התורמים לתחושת שובע ולעיכול תקין. בקיצור, נסי לא לוותר עליהם.

ירידה מומלצת במשקל 1/2-1 ק"ג בשבוע.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו