מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהרימה11/04/2010
שלום ברצוני לדעת אם התפריט שלי מאוזן :
בשעה 7 בבוקר: כוס שוקו ושתי פרוסות לחם קל עם ממרח גבינה רזה
בעבודה בשעה 9 וחצי לחמניה קלה עם שתי פרוסות פסטרמה או ביצה או גבינות רזות עם ירקות
ביניים: כוס נס קפה בלי סוכר ו רבע כוס חלב 3% ופרי
צהריים: צלחת אוכל ביתי או 2 שניצל אפוי בתנור או דג בתנור או קופסת טונה בשמן במים אני לא אוהבת ותפוח אדמה בתנור וסלט ירקות וכוס זירו קולה
ביניים: פרי או חטיף אנרגי או פרוסת עוגת שיש של עילית עם כוס נס קפה או כוס קורנפלקס עם כפית סוכר וכוס חלב 3%
בערב: כמו בבוקר
לילה: פרי או פפוקרן מופחת שומן
מתאמנת 3 פעמים במכון כושר במשך שעה או שעה וחצי
בת 38גובה 160 משקל 65* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה תפריט בסדר גמור. חשוב
עינת לב ארי11/04/2010שתבדקי גם את השינוי בהיקפים ובאחוזי שומן חוץ מאשר המשקל.
כמו כן, את יכולה לגוון את ארוחת הערב, לא חיבת אותו הדבר. למשל: אפשר חביתה או ביצה + 2 פרוסות + פרוסת גבינה צהובה וירקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט
סיון דוד18/04/2010הי רימה
הייתי ממליצה לך להפחית במתוק, לדוגמא: במקום כוס שוקו בבוקר את יכולה לשתות תה ירוק או קפה עם כפית סוכר שטוחה. לדעתי , מיותר להוסיף לקורנפלקס כפית סוכר, ולאכול אותו עם כוס חלב 1%.
לגבי הפופקורן: 2 כוסות פופקורן שוות ערך למנת פרי. אם אינך מסתפקת ב-2 כוסות אז אני ממליצה לך לוותר עליו ולהעדיף פרי.
הרבי בשתיית מים
ובהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה....
עינת לב ארי20/04/2010בעקרון, הגישה שלי כדיאטנית היא ללכת עם מה שהבנאדם אוהב ולנסות ולהתאים את התפריט להעדפותיו הקולינריות. אם רימה אוהבת שוקו ( שאגב מכיל גם חלבון החיוני לתהליך הדיאטה) שלא תחליף אותו בתה ירוק על הבוקר.
דבר שני, כל דיאטנית ספורט מתחילה יודעת כי צריכת סוכר לאחר ספורט היא חשובה, כולל סוכר לבן , גם אם הוא חלק ממנת הקורנפלקס. ודרך אגב, בפרוסת עוגה או חטיף אנרגיה יש הרבה יותר כפיות סוכר סמויות מהעין...
חג שמח.
עינת לב ארי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)