מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי שאלה שממש חשובה לי....רוצהלהיותרזה12/04/2010
אני אשמח עם תעזרו לי...ככה..התחלתי להבין בזמן האחרון שאין מה לעשות-דיאטה מוצלחת באמת חייבת להיות עם ספורט/פעילות גופנית...ניסיתי כל כך הרבה דיאטות בחיי,אי אפשר לספור,באמת....שבהם לא עשיתי ממש ספורט כמו שצריך ובאמת בקושי מאוד גדול ירדתי במשקל...ועכשיו אני מבינה שאין לי ברירה אני חייבת להזיז את התחת (מה שנקרא...) ולשרוף אנרגיה...עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם פעמיים בשבוע שעה אחת של חוג ריקוד שבו אני מוציאה יחסית די הרבה אנרגיה ובנוסף פעמיים בשבוע הליכה מאוד מאומצת של 30 דקות...האם זה באמת יעזור לי??? האם אני יראה סוף כל סוף תוצאות הפעם??????? אני ממש אשמח אם תומרו לי מה דעתכם....
תודה רבה לכולם מראש...(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון תענה לך
עינת לב ארי12/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לציין.....
רוצהלהיותרזה13/04/2010אני מטר 70 ומשקלי הוא 80 מבנה גוף בינוני-רחב.....(אני חושבת שגם יש לי עצמות כבדות..)
אה ועוד שאלה....אני מוגדרת כשמנה??....
אני באמת אשמח לתשובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
סיון דוד13/04/2010האם את יושבת או פעילה במהלך היום??
התשובה מאוד תלויה ברמת הפעילות שלך במהלך היום כולו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שאני פעילה במהלך כל היום
רוצהלהיותרזה13/04/2010אבל לא ממש נתת לי תשובה מספקת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית לירידה במשקל
סיון דוד13/04/2010ההמלצה היא לפחות 200 דקות בשבוע של פעילות אירובית בכדי לראות תוצאות. לפי מה שאת מספרת אני חושבת שאת עומדת בקריטריון. אבל אם לא תראי תוצאות אז תשקלי להוסיף הליכה נוספת במהלך השבוע או במקום 30 דק' , ללכת 45 דק' בכל פעם.זאת כמובן בשילוב עפ תזונה נכונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)