יש לי שאלה שממש חשובה לי....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה שממש חשובה לי....
    רוצהלהיותרזה
    12/04/2010

אני אשמח עם תעזרו לי...ככה..התחלתי להבין בזמן האחרון שאין מה לעשות-דיאטה מוצלחת באמת חייבת להיות עם ספורט/פעילות גופנית...ניסיתי כל כך הרבה דיאטות בחיי,אי אפשר לספור,באמת....שבהם לא עשיתי ממש ספורט כמו שצריך ובאמת בקושי מאוד גדול ירדתי במשקל...ועכשיו אני מבינה שאין לי ברירה אני חייבת להזיז את התחת (מה שנקרא...) ולשרוף אנרגיה...עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם פעמיים בשבוע שעה אחת של חוג ריקוד שבו אני מוציאה יחסית די הרבה אנרגיה ובנוסף פעמיים בשבוע הליכה מאוד מאומצת של 30 דקות...האם זה באמת יעזור לי??? האם אני יראה סוף כל סוף תוצאות הפעם??????? אני ממש אשמח אם תומרו לי מה דעתכם....

תודה רבה לכולם מראש...(:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיון תענה לך

עינת לב ארי
    12/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לציין.....

רוצהלהיותרזה
    13/04/2010

אני מטר 70 ומשקלי הוא 80 מבנה גוף בינוני-רחב.....(אני חושבת שגם יש לי עצמות כבדות..)
    אה ועוד שאלה....אני מוגדרת כשמנה??....

אני באמת אשמח לתשובה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית

סיון דוד
    13/04/2010

האם את יושבת או פעילה במהלך היום??
    התשובה מאוד תלויה ברמת הפעילות שלך במהלך היום כולו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושבת שאני פעילה במהלך כל היום

רוצהלהיותרזה
    13/04/2010

אבל לא ממש נתת לי תשובה מספקת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית לירידה במשקל

סיון דוד
    13/04/2010

ההמלצה היא לפחות 200 דקות בשבוע של פעילות אירובית בכדי לראות תוצאות. לפי מה שאת מספרת אני חושבת שאת עומדת בקריטריון. אבל אם לא תראי תוצאות אז תשקלי להוסיף הליכה נוספת במהלך השבוע או במקום 30 דק' , ללכת 45 דק' בכל פעם.זאת כמובן בשילוב עפ תזונה נכונה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו