דיאטה שנתקעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה שנתקעה
    שיר
    12/04/2010

שלום רב שמי שיר אני בת 26 שנה לאחר לידה.
    את ההריון סיימתי במשקל 80 כשגובהי 1.55 מ'. עליתי 20 קילו בהריון.
    לפני כחמישה חודשים התחלתי דיאטה וירדתי 10 קילו(ללא פעילות גופנית) כיום שוקלת 58
    בשבועיים האחרונים המשקל נתקע.(רוצה להגיע ל-50 קילו)
    התפריט שלי בד"כ הוא:
    בסביבות השעה 10-נס קפה עם חלב 1% וסוכרזית+פתי בר 1
    בשעה 13-פרי או חצי שקית במבה קטנה(מכורה לבמבה) או חטיף אנרגייה או מעדן דיאט
    בשעה 16-שתי פרוסות לחם קל עם עגבניה מלפפון ירוק וחמוץ ,מגוונת או טוסט עם כפית רסק וגבינה צהובה לייט+כף גבינה לבנה חצי % או טונה עם כפית חומוס או פסטרמה או חביתה ללא שמן
    בשעה 18-פרי או 2 פרכיות אורז או 2 כוסות פופקורן במיקרו
    ובשעה 21-מרק נמס בכוס עד 100 קלוריות או כוס נס קפה+פתי בר או פרי או חטיף אנרגיה עד 100 קלוריות
    ושישי שבת קצת מפספסת את הדיאטה מרשה לעצמי להתענק על קוראסון ואוכלת לחם /חלה וארוחות חמות
    האם התפריט שלי בסדר?ואם לא מה כדאי לשנות?
    תודה רבה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה שנתקעה

הוספת תגובה

• התפריט מאוד מסוכן עבורך.

עינת לב ארי
    12/04/2010

הוא מכיל כ700 ק"ל, חסר בויטמינים ומינרלים ויכול לגרום לך למחלות כגון אנמיה, כאבי ראש הפסקת מחזור סחרחורת ונשירת שיער. כאמא לתינוק/ת את נוהגת בחוסר אחריות.
    כמו כן, אם לפני תחילת ההריון שקלת 60 ק"ג ( עלית 20 ק"ג על פי דברייך , עשיתי חשבון,,) למה לשאוף להגיע ל55 ק"ג , מה קרה?
    תרגיעי עם הדיאטה ותוסיפי ביצה ביום, מנה של עוף או בשר לפחות 150 ג"ר אחרי בישול+סלט
    + מכף שמן זית ובמקום פריכיות או לחם קל תאכלי לחם מחיטה מלאה אמיתי ותוסיפי 2 פירות טריים לפחות+ כמה אגוזים או שקדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו