מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת על תפריטכדשכ13/04/2010
שלום,
תוכלו בבקשה להגיד מה דעתכן על התפריט שלי...
בוקר: 50 ג שיבולת שועל\סולת + פרי
צהריים: 50ג דגנים (אורז\חיטה\כוסמת וכ'ו) + 25ג קטניות (שעועית\אפונה\חומוס) + 50-75ג עוף\דג\כבד או ביצה אחת + 3 ירקות + 100ג ריוויון
ערב: פרי אחד או שניים
שותה גם כוס-שתיים נס קפה עם ממש מעט חלב (או חלב סויה) עם סוכרזית בלבד.
גובה 167 שוקלת 55.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לעשות דיאטה?את בגבול
עינת לב ארי13/04/2010תת משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר בסיומה של דיאטה
כדשכ13/04/2010וזה התפריט שלי בכחודשיים האחרונים.
רציתי לדעת אם הוא בסדר לשמירה על המשקל אחרי ירידה?
כמה קלוריות בערך מכיל?
והאם מאוזן מבחינה תזונתית?
וכמה קלוריות אני צריכה לצרוך על מנת לשמור על המשקל ללא פעילות גופנית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר בסיומה של דיאטה
כדשכ13/04/2010וזה התפריט שלי בכחודשיים האחרונים.
רציתי לדעת אם הוא בסדר לשמירה על המשקל אחרי ירידה?
כמה קלוריות בערך מכיל?
והאם מאוזן מבחינה תזונתית?
וכמה קלוריות אני צריכה לצרוך על מנת לשמור על המשקל ללא פעילות גופנית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הדיאטה שעשית
kala13/04/2010היי,
רציתי לשאול אותך..אני בידיוק באותו הגובה שלך..ומעוניענת להגיע למשקל שאת היום..
אמרת שעברת דיאטה להגיע לזה..ורציתי לדעת איזה תפריט דיאטה עשית להגיע למשקל 55?
תודה ,מחכה לתשובתך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת...
כדשכ13/04/2010לא הייתי ממליצה לך על התפריט שלי... עשיתי דיאטת כסאח שבמהלכה הורדתי יותר מ-50 ק"ג בשמונה חודשים.
התחלתי מאכילת כמה ירקות ביום ועם הזמן הפכתי את הדיאטה לקצת יותר שפויה אבל עדיין, אני יודעת שהכמויות שאכלתי היו קטנות מדי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה שלי..
kala13/04/2010אוהו..כמה ירדת..כל הכבוד..מדהים..
תפרטי לי קצת יותר אם את יכולה...
אני שוקלת 60,ואני מתה לרדת ל55,ומה זה קשה לי בטירוף..
אז..אכלת רק ירקות..וזהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווואווווו 50 ק"ג ב 8 חודשים?!
רוצהלהיותרזה13/04/2010נשמע לי בהחלט מטורף!!!!! את בטח סבלת בטירוף!!!!!! איך עשית את זה?! אפשר לומר שעשית את הלא יאומן!!!!!!! אם אני הייתי מורידה ב-8 חודשים 25 ק"ג כלומר חצי ממה שאת הורדת לא הייתה מאושרת ממני!!!!!!!!!!!!!!!! כ-ל ה-כ-ב-ו-ד על הכוח רצון!!!!!!!! ריספקט!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא טוב כמו שזה נשמע
כדשכ13/04/2010אומנם בכלל לא סבלתי מרעב (ואין לי מושג איך זה יתכן בהתחשב בכמויות שאכלתי) אבל דיאטות מסוג זה לא בריאות בכלל ואם מעכשיו אני לא אשמור טוב טוב על כל מה שאני מכניסה לפה, אני אעלה הכל בחזרה תוך כמה חודשים.
מעכשיו זו מלחמה עד סוף החיים עבורי, לשמור לא לעלות הכל בחזרה.
אני פיתחתי אובססיה מטורפת לאוכל בעקבות הדיאטה הזאת.
כרגע, אין לי חיים, הכל סובב סביב אוכל... אני חייבת למצוא פתרון לא ליהיות כל כך מודעת לכל פירור שאני מכניסה לפה. ובעיקר, לאכול בריא ומאוזן. בגלל זה שאלתי על התפריט שלי, אני רוצה לאכול נורמלי אבל לשמור על המשקל שלי...זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך מחזור?
עינת לב ארי13/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, כבר כמה חודשים שאין
לאלי14/04/2010כרגע שאני צורכת בערך 900-1000 קלוריות ליום לפי הערכתי.
אני פוחדת להעלות את סך הקלוריות כי אני לא רוצה להשמין!!
כמה אני יכולה לצרוך בלי לעלות אפילו קילו?!
אני לא עושה פעילות גופנית ועובדת בעבודה פיזית קלה (באריסטת קפה בארומה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם אין לך מחזור את חולה
עינת לב ארי15/04/2010והגוף שלך לא מתפקד כראוי. את חיבת עזרה מקצועית משום שאת בסכנה לפתח אנורקסיה קשה שאם לא תטפלי בזה עכשיו את יכולה להתדרדר ולהגיע לאישפוז.
ייעוץ דרך האינטרנט לא יעזור לך.
בכל מקרה אסור לך להמשיך לצרוך 900-1000 ק"ל משום שזה מעט מידי.
תאמי במהרה פגישה עם דיאטנית בקופת החולים שלך וכן עם רופא/ת המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)