מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה לפני הריוןקארין 3001/05/2010
שלום, שמי קרולין
אני בת 31 עוד מעט 32
גובה: 1.72
משקל: 85
ברצוני להכנס להריון ואורתופד המליץ לי לרדת במשקל לפחות 10 ק"ג עקב בעיות גב ועודף משקל, יש לציין שאני עושה ספורט 3 פעמים בשהוע ויש לי חולשות למתוקים ועשיתי מס' דיאטות עם כדורים ירדתי יפה ב-3 חוןדשים ולטאחר מכן עליתי פי- 2 אני די מיואשת ולא יודעת לאן לפנות אני רוצה דיאטה שאוכל לשמור בטווח הארוך ולשמור על המשקל רוב הדיאטות הם דיאטות רעב ובגלל זה אני לא עומדת בזה יותר מחודשיים
אני ירדתי 4 ק"ג ולא מצליחה עוד פניתי למרכזי דיאטות למינהם והם מאוד יקרים ולא בטוחה שהם טובים
מה אתם מציעים לי?
לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה לפני הריון
סיון דוד02/05/2010הי קרולין
אכן אני מסכימה עם הרופא, וגם ירידה של 5-10% ממשקלך תעזור לך להתחיל את ההריון טוב יותר. תנסי לעשות שינוי במחשבה ולא לחשוב על "דיאטה " , אלא על שינוי בהרגלי האכילה.
כפי שנאמר והוסבר כאן בפורום, אף דיאטה לא הוכיחה את עצמה, למעט שמירה על תזונה נכונה והרגלי אכילה נכונים. הנה כמה טיפים שאוכל לתת לך:
*דבר ראשון שתי מים בלבד , וותרי על השתייה המתוקה
* אכלי ארוחת בוקר , ולא משהו מתוק
* אכלי ארוחות מסודרות
*אל תדלגי על ארוחה במטרה "לחסוך בקלוריות"
* אכלי ארוחות ביניים קלות בין הארוחות
*אכלי יותר פירות וירקות
* אכלי מוצרי חלב דלי שומן עד 5%
* אכלי דגנים מלאים
* משהו טעים: ניתן לאכול חטיף אחד עד שניים ביום
עשי פעילות גופנית- לפחות 3 פעמים בשבוע (הליכה, ריקוד, שחייה, רכיבה על אופניים...)
הקפידי לשמור על הרגלי אכילה נכונים גם כשתיכנסי בע"ה להריון, וכך לא תעלי יותר מדי במשקל במהלכו.
בהצלחה
ואשמח לענות על שאלות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)