דיאטה לפני הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה לפני הריון
    קארין 30
    01/05/2010

שלום, שמי קרולין
    אני בת 31 עוד מעט 32
    גובה: 1.72
    משקל: 85
    ברצוני להכנס להריון ואורתופד המליץ לי לרדת במשקל לפחות 10 ק"ג עקב בעיות גב ועודף משקל, יש לציין שאני עושה ספורט 3 פעמים בשהוע ויש לי חולשות למתוקים ועשיתי מס' דיאטות עם כדורים ירדתי יפה ב-3 חוןדשים ולטאחר מכן עליתי פי- 2 אני די מיואשת ולא יודעת לאן לפנות אני רוצה דיאטה שאוכל לשמור בטווח הארוך ולשמור על המשקל רוב הדיאטות הם דיאטות רעב ובגלל זה אני לא עומדת בזה יותר מחודשיים
    אני ירדתי 4 ק"ג ולא מצליחה עוד פניתי למרכזי דיאטות למינהם והם מאוד יקרים ולא בטוחה שהם טובים
    מה אתם מציעים לי?
    לעזרתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה לפני הריון

הוספת תגובה

• דיאטה לפני הריון

סיון דוד
    02/05/2010

הי קרולין
    אכן אני מסכימה עם הרופא, וגם ירידה של 5-10% ממשקלך תעזור לך להתחיל את ההריון טוב יותר. תנסי לעשות שינוי במחשבה ולא לחשוב על "דיאטה " , אלא על שינוי בהרגלי האכילה.
    כפי שנאמר והוסבר כאן בפורום, אף דיאטה לא הוכיחה את עצמה, למעט שמירה על תזונה נכונה והרגלי אכילה נכונים. הנה כמה טיפים שאוכל לתת לך:
    *דבר ראשון שתי מים בלבד , וותרי על השתייה המתוקה
    * אכלי ארוחת בוקר , ולא משהו מתוק
    * אכלי ארוחות מסודרות
    *אל תדלגי על ארוחה במטרה "לחסוך בקלוריות"
    * אכלי ארוחות ביניים קלות בין הארוחות
    *אכלי יותר פירות וירקות
    * אכלי מוצרי חלב דלי שומן עד 5%
    * אכלי דגנים מלאים
    * משהו טעים: ניתן לאכול חטיף אחד עד שניים ביום
    עשי פעילות גופנית- לפחות 3 פעמים בשבוע (הליכה, ריקוד, שחייה, רכיבה על אופניים...)

הקפידי לשמור על הרגלי אכילה נכונים גם כשתיכנסי בע"ה להריון, וכך לא תעלי יותר מדי במשקל במהלכו.
    בהצלחה
    ואשמח לענות על שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו