ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    עמית
    05/05/2010

שלום רב,
    אני בת 30 גובה 150 משקל 62 ק"ג.
    מאוד מעוניינת לרדת במשקל 5 ק"ג
    התפריט ניומי שלי הוא:
    בבוקר: כוס קפה

בצהרים: קערת מרק, צלוחית קטנה של כוסמת וצלוחית קצת יותר גדולה של סלט עם קצת טחינה מעל. אני לא לוקחת מנה בשרית כי אני לא אוהבת את המנות שנותנים בחדר האוכל אצלנו. אם יש לפעמים עוף מוקפץ אז אני לוקחת.

בערב: בדרך כלל אוכלת חצי לחמניה אם ביצה קשה או עם גבינה או מעדן או פסטה או חתיכת פשטידה. (לפעמים אני אוכלת את מנת הבשר בערב בבית לדוגמא שנילונים + תפוחי אדמה)

נראה לי שהתפריט לא נכון ולא מספיק.
    האם לאכול משהו בבוקר יכול לעזור לרדת במשקל?

מה עלי לעשות?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• המלצה לתפריט

סיון דוד
    05/05/2010

הי עמית

אני מסכימה איתך והתפריט באמת לא מספיק. ברגע שאוכלים מעט מדי הגוף מזהה מצב מצוקה ומוריד בהוצאה האנרגטית , וכך יותר קשה לרדת במשקל, או שפשוט נתקעים ולא יורדים....

לכן, הוסיפי ארוחת בוקר לתפריט כמו למשל כריך מלחם מלא עם ביצה או גבינה, או דגני בוקר עם חלב וכו'. בין הבוקר לצהרים אכלי משהו קל כמו פרי או יוגורט.
    בצהרים אם את לא אוכלת בשר או דג אז נסי להוסיף קיטניות, ככה תקבלי חלבון מלא, שחסר לך בארוחה זו.

הייתי מוסיפה לארוחת ערב ירקות.
    חוץ מזה התפריט בסדר.
    המנעי משתייה מתוקה ושתי מים או סודה בלבד. (קפה זה בסדר).
    בהצלחה !!! אשמח לענות על שאלות אם יש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה.

עמית
    06/05/2010

האם אני יכולה לאכול בבוקר נגיד יוגורט עם קצת גרנולה?
    בשעות הצהריים אני חייבת משהו מתוק? מה אפשר לאכול?
    תודה על התשובות עמית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוחת בוקר

סיון דוד
    06/05/2010

הי עמית
    יוגורט עם גרנולה אפשרי בהחלט (אבל אל תפריזי בגרנולה- נסי להסתדר עם 1-2 כפות) , ואפילו הייתי מוסיפה מעט שומן כמו 3 אגוזים או 5 שקדים, להגברת תחושת השובע (כי זה פחות משביע מכריך לדעתי).

לגבי קינוח מתוק: מה בנוגע לפרי? תוכלי לקנח במנת אבטיח או מלון, או 2 פירות יבשים קטנים.

תהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו