אני מפחדת לטעות בדרך שבה אני פועלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מפחדת לטעות בדרך שבה אני פועלת
    נופר
    24/10/2007

אני כבר ביום ה-4 הרציני של הדיאטה שלי וכבר נשברתי ואכלתי 3 סוגי שוקולד שונים שכל אחד מהם הוא בסביבות ה-200 קלוריות,לפי מה שהבנתם אכלתי כבר 600 קלוריות.
    אני יתחיל מזה שאני בת 15 וחצי, הגובה שלי הוא בין 1.62 לבין 1.65 וכששקלתי את עצמי פעם אחרונה לפני כמה ימים שקלתי 56.אולי זה לא נשמע לכם הרבה,ואולי לפי מה שאתם חושבים אני רזה,אבל אני לא,אני לא אוהבת את המראה שלי בבטן.
    תבינו מרוב שאני מתוסכלת התחלתי להקיא,פשוט דוחפת אצבעות לפה עמוק ומנסה להוציא את הזבל שאכלתי שזה בא עם כאבי ראש והמון רוק שיוצא לך מהפה בזמן שהאצבעות בפנים עם נזילה מהאף (מצטערת עם הגעלתי),וביום שבת האחרון החלטתי שאני נכנסת לדיאטה,פשוט רשמתי כל מה שהכנסתי לפה בכדי שאני יזכור,אז בוא נגיד ככה,אני יותר שותה מאשר אוכלת ,וגם שתייה זה משמין כמובן,לכן אני מגבילה את עצמי לאייס קפה 1 ביום גג (ולא כל פעם,רק שיוצא לי לעבור ליד החנות)או כוס שוקו קר שאני מכינה בבית,ונתתי לעצמי מס קלוריות שהאייס קפה והשוקו שוקלים וזה 500 קלוריות לכוס,ואל תחשבו כוס קטנה אלה כוס גדולה ספל של כוס שוקו ביתי שאני מכינה ואייס קפה בכוסות של החנות שזה גדול,בקיצור בימים האחרונים כמעט ולא אכלתי,לפני 3 ימים לא אכלתי כלום רק שתיתי אייס קפה ואני אולכת מסטיקים ללא סוכר כדי לשמור שאני לא יכניס כלום לפה,לפני יומיים אכלתי סלט ותיתי אייס קפה,וכמובן שימים האלה כוללים הרבה כוסות מים ממש הרבה (כאלו במקום אוכל),ואתמול לא אכלתי כלום עד הערב ששם אכלתי תפוח עץ ירוק ואכלתי אותו רק בגלל שהתחלתי לרעוד וכאב לי הראש וממש לא הרגשתי טוב אז אמרתי שאני חייבת להכניס משו לפה והיום אכלתי 2 קערות סלט עם ה-3סוגי שוקולד שהזכרתי בהתחלה אני כל כך מצטערת כמובן שישר אחרי שסיימתי לאכול את השוקולד האחרון דחפתי לעצמי אצבעות והקאתי,לא את הכל כי לא יכולתי כאב לי הראש בגלל זה אז הפסקתי ומה שיצא יצא קצאת לא ניראה לי שזה כיסה את הכל אני מצטערת שאני מגעילה אותכם באמת,אבל אני ממש לא יודעת מה לעשות אני רוצה להרזות עוד 5 קילו בכדי להגיע ל50 בשמקל אני רוצה עוד טיפה וזהו..מה אני עושה?מה אני עושה כדי להפסיק עם זה כדי להרזות הרבה וכמה שיותר מהר מבלי שאני יפגע בעצמי כל כך,יש פתרון ?אני אשמח לתשובה זה דחוף לי...תודה וסליחה...יום טוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה כמה שיותר מהר?

נעמה בת15
    26/10/2007

רק שתדעי(ואני אומרת לך פה מנסיון, בתור אחת שהייתה בולימית לכמה שבועות ועם הפרעת אכילה לחצי שנה), מה שיורדים מהר רק עולים מהר.
    אם את רוצה להרזות(מה הלחץ?), תאכלי מאוזן 1200-1000קל' מקס' ותשלבי עם פעילות גופנית. קצב ירידה בריא זה קילו-חצי קילו לשבוע.
    נשמע ששמת את הגוף שלך במצב שבו שאת לא אוכלת בכלל ומקיאה(בולימיה זה הדבר האחרון שאת רוצה להכניס את עצמך לתוכו. תהי בטוחה, ברגע שאת מתחילה, יהיה לך מאוד קשה לצאת.), מה ששם את הגוף שלך בסטרס..
    מציאה לך להעלות כמות האוכל כמה שיותר מהר ולהפסיק עם ההקאות. זה דופק לך את הגוף ובכלל זה מגעיל ופוגע.. אל תפגעי בעצמך רק בשביל ה5 ק"ג האלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נופר

לילך קמנמן
    29/10/2007

נופר שלום,אני בטוחה שאת מבינה לבד שזו ממש לא הדרך הנכונה לרדת במשקל!!!!
    אני מייעצת לך לפנות לבעל מקצוע שיוכל לעזור לך לבנות תפריט אכילה מאוזן,ופעילות גופנית שתתאים לך.
    בהצלחה
    לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו