ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    יונהגו
    07/05/2010

שלום רב.
    אני בת 57 גובהי 170 שוקלת 74 ק"ג.
    במשך 10 שנים העליתי 10 ק"ג ומאז אני רק בעליה למרות כל מאמצי.
    התפריט היומי שלי -
    בשעה 10:00 כריך מלחם רגיל (ללא גלוטן) עם כף גדושה אבוקדו מלפפון וגזר.
    בשעה 13:00 מנת בשר/דג 4 כפות אורז/תפו"א וירקות
    בשעה 16:00 3 פריכיות עם 2 כפיות טחינה ו-2 כפיות דבש
    בשעה 19:00 כריך לחם רגיל (ללא גלוטן) עם מריחה קלה של מרגרינה, פרוסת גבינה צהובה 9% ו-2 כפות גבינה 5%.
    בין לבין, 2 תפוחי עץ וארבע קוביות שוקולד מריר.
    אני שותה קפה ללא חלב אלא אם אני יוצאת מהבית וזה פעמיים בשבוע.
    מתעמלת פעמיים בשבוע 3/4 שעה כל פעם וצועדת כ- 20 דקות פעמיים שלוש בשבוע כאשר מדי פעם במהלך הצעידה אני רצה כדקה להעלות את הדופק.
    זהו בגדול. אני לא מנשנשת ומאוד מקפידה ובכל זאת אני כל הזמן בעלייה ובעיקר באיזור הבטן.
    יש לך איזה הצעה להפסיק את המעגל הזה.
    תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• התפריט שלך מכיל כ1600 ק"ל והוא

עינת לב ארי
    07/05/2010

בסדר גמור . על מנת לבדוק מדוע בכל זאת את עולה בהדרגה כדאי לבצע בדיקות דם כלליות כולל תפקודי בלוטת התריס.
    בנוסף: השמנה ביטנית מאפינת נשים בגיל המעבר ואילך וקשורה בשינויים ההורמונליים.
    לשאלתך: אני לא הייתי מבצעת שינוי בתפריט אך הייתי מנסה להגביר את הפעילות הגופנית. במקום ללכת 20 דקות, תלכי חצי שעה ואפיחלו 40 דקות ייתכן וזה יסייע בידך להוריד מעט במשקל ( אל תצפי לחזור למשקל של לפני 10 שנים, עם הגיל יש עליה טבעית ועדיין משקלך על גבול התקין).
    בהצלחה.
    עינת לב ארי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו