מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה דחוף!תמר11/05/2010
שלום,קודם כל אני חייבת לציין שהפורום בכללי מדהים, והעצות שלכן מדהימות ועוזרות!!
אני בת 20 ואני בתהליך הרזייה, עד כה הורדתי 10 קילו ב-4.5 חודשים ורציתי להתייעץ לגבי התפריט שלי,כי בזמן האחרון אני מרגישה שהתפריט שלי לא מספיק (לפעמים מרגישה רעבה)...הייתי פעם אצל דיאטנית אבל עכשיו כבר לא, אבל אני ממש זקוקה לעיצה לגבי התפריט..אני עושה פעילות ספורטיבית בערך שעה ועשרים דקות עד שעה וחצי ביום -בבוקר אני אוכלת בדרך כלל 2 פרוסות לחם קל עם ממרח|טונה|פסטרמה וסלט גדול.ביניים פרי.בערך ב-1-2 אני אוכלת 3 קרקרים מחיטה מלאה עם ממרח|טונה|פסטרמה וסלק|חטיף אנרגיה ואז עושה את הפעילות הספורט.לאחר מכן אני אוכלת חצי כוס פחמימה ובשר כלשהו וסלט.ביניים פרי|יוגורט 0% שומן ובערב בד"כ אני אוכלת או דייסת קוואקר|ביצה עם גבניה וסלט עם מעט תירס|סלט לחם וממרח.(בד"כ אוכלת דייסה)-האם התפריט מספיק מבחינת קלוריות? אודה לכן מאוד על ההתייחסות. (הבעיה שאני כן חושבת שאני צריכה לאכול עוד משהו-פשוט לא יודעת מה-הכוונה שלא יהיה עתיר קלוריות.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה דברים:
עינת לב ארי11/05/2010א. לפני אימון מספיק לאכול בננה או כמה תמרים, אכילת קרקרים מחיטה מלאה עם מזונות המכילים שומן כגון טונה או פסטרמה איננה ממומלצת מפני שזה מכביד על מערכת העכול וספיגת הרכיבים החיוניים לאימון פחות יעילה.
ב. כדאי שתעשירי את התפריט בחלבון: ביום אימון לאכול ביצה בכל מקרה ( ולא להחליף בדייסת קווקר בלבד) ורצוי גם 2 כפות טונה.
ג. לשתות מספיק מים, לפחות כוס מים קרים לפני כל ארוחה ועל בטן ריקה.
ד. לבדוק היקפים ואחוזי שומן כדי לראות את השינויים גם במדדים אחרים חוץ ממשקל גוף.
בהצלחה.
עינת לב ארי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)