רוצה לרזות וזה פשוט לא זז... עזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לרזות וזה פשוט לא זז... עזרה..
    מיואשת בת 17
    27/10/2007

שלום, רציתי עזרה כדי לדעת איך להמשיך ומה לעשות כדי לרדת.
    אני שוקלת 49 גובהי 1.53 אני יודעת שאני לא שמנה אך אני רוצה להיות רזה ולהגיע ל-45, שם אני יהיה מרוצה :)
    האמת היא שאני לא עושה "דיאטה" אבל החיים הרגילים שלי כבר מתבססים על פחות מ-1100 קלוריות (סביבות ה-1000 בד"כ) וספורט: ריקוד פעמיים בשבוע שעתיים וחצי כל פעם + ריקוד בבית מתי שיוצא (בערך 3 פעמים בשבוע שרובם למעשה מתיחות של חצי שעה עד שעה כל פעם) ואני הולכת תמיד את החצי שעה ביום.
    פעם הייתי יותר שמנה, ירדתי 4 קילו ומאז אין ירידה ולא נראה שתהיה, המשקל שלי יציב כבר איזה חצי שנה אולי אפילו יותר.
    אם אני רוצה לרזות ומהר, מה אני צריכה לעשות? ללכת לדיאטנית אני לא יכולה כי אף אחד לא חושב שאני שמנה. אני יכולה פשוט לקצץ בקלוריות? אין לי בעיה להוריד גם ל-500 קלוריות, אם אני אעשה ככה וארד, אני בטוח אעלה אח"כ (אם אחזור ל-1100 קל')?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת בת 17

לילך קמנמן
    29/10/2007

שלום לך
    את לא מצליחה לרדת לא סתם!!
    הגוף מאותת לך שאת במשקל הרצוי.
    אנשים לא סתם אומרים לך שאת רזה ,תאמיני להם.תלמדי לאהוב ולהנות מהגוף שלך מגיע לך!!!!!!
    בהצלחה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגבתך. ואם בכל זאת אני רוצה

מיואשת בת 17
    31/10/2007

לרדת במשקל ולהראות יותר טוב,
    מה דעתך אם אני אוסיף עוד שעה ספורט ביום ואכריח את עצמי לאכול 1200 קל', האם כך אני ארד?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ככה את לא תרדי במשקל- לא שאת צריכה

MAY
    25/11/2007

אבל את תראי הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
    משקל זה רק מספר- לא בהכרח מי ששוקל פחות נראה יותר טוב.
    את לא צריכה לרדת גרם במשקל- לשם מה?
    אם את רוצה להראות יותר רזה, את פשוט צריכה להוסיף ספורט. ולאכול 1200 קלוריות יהיה נהדר כי זאת אכילה שאין בה מקום לבולמוסים.
    יש להמון בנות פה מה לקנאות בך כי את ירדת ביושר ובהגינות וסביר להניח שתשמרי על המשקל הזה המון המון זמן.
    כל הכבוד לך- עכשיו לכי תעשי ספורט ותהני מהגוף היפה שלך. מגיע לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו