מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לרזות וזה פשוט לא זז... עזרה..מיואשת בת 1727/10/2007
שלום, רציתי עזרה כדי לדעת איך להמשיך ומה לעשות כדי לרדת.
אני שוקלת 49 גובהי 1.53 אני יודעת שאני לא שמנה אך אני רוצה להיות רזה ולהגיע ל-45, שם אני יהיה מרוצה :)
האמת היא שאני לא עושה "דיאטה" אבל החיים הרגילים שלי כבר מתבססים על פחות מ-1100 קלוריות (סביבות ה-1000 בד"כ) וספורט: ריקוד פעמיים בשבוע שעתיים וחצי כל פעם + ריקוד בבית מתי שיוצא (בערך 3 פעמים בשבוע שרובם למעשה מתיחות של חצי שעה עד שעה כל פעם) ואני הולכת תמיד את החצי שעה ביום.
פעם הייתי יותר שמנה, ירדתי 4 קילו ומאז אין ירידה ולא נראה שתהיה, המשקל שלי יציב כבר איזה חצי שנה אולי אפילו יותר.
אם אני רוצה לרזות ומהר, מה אני צריכה לעשות? ללכת לדיאטנית אני לא יכולה כי אף אחד לא חושב שאני שמנה. אני יכולה פשוט לקצץ בקלוריות? אין לי בעיה להוריד גם ל-500 קלוריות, אם אני אעשה ככה וארד, אני בטוח אעלה אח"כ (אם אחזור ל-1100 קל')?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת בת 17
לילך קמנמן29/10/2007שלום לך
את לא מצליחה לרדת לא סתם!!
הגוף מאותת לך שאת במשקל הרצוי.
אנשים לא סתם אומרים לך שאת רזה ,תאמיני להם.תלמדי לאהוב ולהנות מהגוף שלך מגיע לך!!!!!!
בהצלחה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגבתך. ואם בכל זאת אני רוצה
מיואשת בת 1731/10/2007לרדת במשקל ולהראות יותר טוב,
מה דעתך אם אני אוסיף עוד שעה ספורט ביום ואכריח את עצמי לאכול 1200 קל', האם כך אני ארד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה את לא תרדי במשקל- לא שאת צריכה
MAY25/11/2007אבל את תראי הרבה הרבה הרבה יותר טוב.
משקל זה רק מספר- לא בהכרח מי ששוקל פחות נראה יותר טוב.
את לא צריכה לרדת גרם במשקל- לשם מה?
אם את רוצה להראות יותר רזה, את פשוט צריכה להוסיף ספורט. ולאכול 1200 קלוריות יהיה נהדר כי זאת אכילה שאין בה מקום לבולמוסים.
יש להמון בנות פה מה לקנאות בך כי את ירדת ביושר ובהגינות וסביר להניח שתשמרי על המשקל הזה המון המון זמן.
כל הכבוד לך- עכשיו לכי תעשי ספורט ותהני מהגוף היפה שלך. מגיע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)