מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקאות ממותקיםנתי01/06/2010
אני כרגע במהלך דיאטה ואני עדיין נוהג לשתות משקאות ממותקים (דיאט כמובן)
האם יש בכך פסול?
האם זה יכול להזיק לדיאטה בצורה מסויימת?
בנוסף רציתי לדעת עם התפריט שלי נכון ויעיל מכיוון שיוצא לפעמים שאני לא אוכל כל מה שרשום אלא פחות
בוקר
כף טחינה
מעדן
2 פרוסות לחם
ירקות
2 כפות גבינה לבנה
ביניים
2 פריכיות אורז עם גבינה
צהריים
מנת בשר
2 כפות הגשה של פחמימות כגון אורז / מקרוני / קוסקוס / וכ"ו
כף חומוס (לא יכול בלי)
סלט ירקות
ופרי או שתיים
ביניים
ארטיק קרח
ערב
טונה
2 כפות גבינה לבנה
כף הגשה פחמימות או 2 פרוסות לחם
סלט
יש לציין כי בנוסף על כך אני מתאמן כל יום כחצי שעה של ריצה או קפיצה בחבל
אני בן 22 ושוקל כרגע כ 95
חשוב לציין שבדרך כלל אני אוכל פחות ממה שרשום לי בתפריט ואני לא יודע עם זה בסדר או שזה עלול לפגוע....
אשמח לעזרה בנושא
בתודה מראש
נתנאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
נתי01/06/2010האם יש דרך מסויימת שבה אני יוכל לדעת כמה הגוף שלי מוריד במצב מנוחה מכיוון שרוב היום אני יושב מול מחשב ועוזר ללקוחות (אני עובד כנציג שירות) אז לא אני לא מאמין שאני שורף ככה יותר מדי ואולי צריך שינוי בתפריט כדי שכן אוכל להוריד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפריט מכיל כ1400 ק"ל ( בהנחה
עינת לב ארי01/06/2010שהלחם רגיל ולא קל).
לא ציינת מה הגובה שלך וכמה זמן אתה מבצע את הדיאטה הזו? ומה קרה במהלךהזמן הזה? האם הורדת במשקל וכמה? כל זה חשוב על מנת שאוכל להתייחס לשאלה אם התפריט מספק ואם אתה יכול לאכול פחות או יותר ממנו.
לגבי שאלתך על ההוצאה האנרגטית בעבודה לא מאומצת, אני יכולה להעריך כי אתה "שורף" כ-2200 -2500 קל' גם כאשר אתה עובד בעבודה משרדית. זו הערכה על סמך משקלך הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה פרטים נוספים...
נתי01/06/2010אז כך אני 1.78 אני עושה את הדיאטה הזאת כשבועיים בערך והורדתי כבר כ 4 קילו. אבל אני חושב שזה מהיר מדי וכי צריך לתת לגוף זמן הסתגלות מסויים לא?
ומה בקשר למשקאות הדיאט האם הם עלולים לפגוע בדרך כלשהיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, 4 ק"ג לשבועיים זה בסדר.
עינת לב ארי01/06/2010לפחות בשלב הראשון. תנסה לאכול את כל מה שרשום.
לגבי משקאות דיאט, עקרונית אני בעד צריכת מים או סודה ללא תוספות של סוכר או כימיקלים אחרים.
תנסה לצמצם כמויות לעד מנה ( 330 מ"ל) ביום של משקה דיאט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נתי01/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)