שאלות חשובות,תודה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות,תודה..
    ר.י
    10/06/2010

1)לגבי לחם קל,יש המון סוגים בשוק עם משקל אריזה כזה ואחר.מהי הגדרה של לחם קל?עד כמה קלוריות לפרוסה?
    יש אריזות שעליהן יש קלוריה לפרוסה ויש כאלה ל-100 גר'.איך עושים את החישוב לפרוסה אחת של לחם ועד איזה טווח קק"ל ל100 גר' לחם ,נחשב הלחם לקל?

2)לגבי עניין פעילות הגופנית שכ"כ מומלצת בדיאטה.מס' שאלות,
    להערכתי אני יורדת במשקלי מעבר לשקילתי אחת לשבועיים.כוונתי היא כזאת,מאחר ואני מבצעת פעילות גופנית שוטפת יומיומית,אני בונה לעצמי מסת שריר שברור לכולנו ששריר שוקל יותר משומן.
    אז כפועל יוצא מכך איני יכולה לדעת כמה בדיוק ירדתי במשקל,אכן?
    פרט לעניין של המכשיר שמודד אחוזי שומן (כמו ששמעתי שיש) שבו ניתן להשתמש.אני בכל זאת רוצה לראות תוצאות לעבודתי הקשה,פרט לצמצום ההיקפים וכו'.מה אתם ממליצים לעשות?
    או לחלופין האם ניתן לעשות פעילות ספורטיבית (איזה פעילות מומלצת) מבלי לבנות שרירים בצורה מסיבית,אלא יותר בשביל להאיץ את חילוף קצב החומרים ושריפת קלוריות?

אשמח לתשובה מקצועית בנושא,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות,תודה..

הוספת תגובה

• אני חושבת שכדאי שסיון תענה לך

עינת לב ארי
    10/06/2010

לגבי הפעילות הגופנית. זה התחום שלה.
    לגבי הלחם הקל: צריך להכיל עד 45 ק"ל לפרוסה בערך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל ופעילות גופנית

סיון דוד
    11/06/2010

שלום לך
    מקווה שקראת את תשובתה של הדיאטנית עינת לב ארי לגבי שאלתך על לחם קל.
    לגבי שאלתך על פעילות גופנית:
    קילו שריר שוקל כמו קילו שומן ולכן לא מדויק להגיד ששריר שוקל יותר משומן, כי הם שוקלים אותוב דבר...מה שכן נכון הוא שנפח של תא שריר קטן יותר משל תא שומן .
    דבר נוסף, עלייה במסת השריר גורמת לעלייה בחילוף החומרים ולכן את רק מרוויחה מהמצב ולא הייתי ממליצה לך להחליף את סוג הפעילות.
    כדאי לך להתמקד דווקא באחוזי השומן שאת מורידה ולא במשקל נטו שירדת עד כה, כי באמת קשה לחשב בדיוק כמה סה"כ ירדת במשקל אם את מאמנת ועולה בשריר..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו