עישון ומחזור כהשפעה על משקל -שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון ומחזור כהשפעה על משקל -שאלה
    k
    26/06/2010

האם יש השפעה בין עליית משקל שנימצאים במחזור חודשי,והאם גם לעובדה של עישון כבד יש השפעה על המשקל.אני שואלת כי שמעתי מכמה חברות שלי שדיאטאניות אמרו להם שאם הם נימצאות בשני המצבים האלה המשקל יכול לנוע לעליה,כמובן לעליה לא משמעותיות,אבל יוכלה להיות עליה של קילו או שניים,האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אכן יש השפעה למחזור

עינת לב ארי
    26/06/2010

על משקל הגוף. מספר ימים לפני מחזור מתרחשים בגוף שינויים הורמונליים אשר יכולים לגרום לצבירת נוזלים וזה משפיע על משקל הגוף. כשהדיאטניות אומרות שהעליה הזו במשקל לא משמעותית הן מתכוונות שבסה"כ מדובר במים ולא בשומן, והמים העודפים יוצאים מהגוף מיד בתום המחזור. לגבי העישון, אני לא ממש יודעת. אין ספק שעישון כבד גורם לשינויים פיסיולוגיים בגוף. לדעתי בדרך כלל זה גורם לאיבוד נוזלים והתייבשות ולא צבירת נוזלים. לעומת זאת, כאשר מפסיקים לעשן יש עליה במשקל בשלב הראשון להסתגלות הגוף ולהתנקות מהניקוטין תופעה שמתאזנת בהמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה.

k
    26/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכבוד..

עינת לב ארי
    26/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו