מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת תרופה וירידה במשקלרחלי12/07/2010
שלום רב!
שמי רחלי ואני בת 36 לאחר 2 לידות, גובהי 162 ומשקלי 81 קילו.
לפני כשנה התחלתי ליטול ציפרלקס 10 מ"ג בעקבות התקפת חרדות, שבזכות התרופה נעלמו לחלוטין. משקלי תמיד היה יציב ונע בסביבות ה-70 קילו גם לאחר הלידות.
אך לאחר התחלת לקיחת הכדור התחלתי לעלות במשקל ללא שינוי כלשהוא בתזונה.
הכדור גורם לי לרצון עז של פחמימות, ואז לפני כחודש החלטתי לקחת את עצמי בידיים והתחלתי תזונה של שומרי משקל.
אני אוכלת מסודר, אני נוטלת פסיליום מידי בוקר להסדרת היציאות.
במשך שבועיים ירדתי חצי קילו....................מייאש נורא!
ציפיתי לירידה של בין קילו לקילו וחצי בשבוע.
התחלתי לעשות הליכות, אבל קצב הירידה ממש איטי.
אשמח לחיזוקים!
רחלי.ג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי. ציפרלקס שייך למשפחת התרופות
עינת לב ארי13/07/2010נוגדות חרדה ולתרופות אלו אכן יש השפעה על המשקל. בחלקן הן מגבירות תאבון וכן גורמות לשינוי בחילוף החמרים ( אני יודעת שבעבר כתבתי אחרת אך בעקבות לימודי באוניברסיטה והמחקרים האחרונים אני משנה אותה.. ) ועל כן חווית את העליה במשקל ואת הקושי להוריד אותו.
אני יכולה להמליץ לך על שני דברים:
1. לחזור לפסיכיאטר ולהתייעץ לגבי מעבר לתרופה אחרת שאולי תשפיע פחות על המשקל ( למשל לעבור לרמוטיב שמבוססת על צמח הסיינט ג'יימס).
2. להגיע לייעוץ אצל דיאטנית קלינית מומחית שתרכיב איתך תפריט מתאים המתחשב גם ביחס חלבון/פחמימות וחלוקת המזון על פני היום כמו גם שילוב ותיזמון עם פעילות גופנית על מנת להגיע לתוצאות. הדיאטה של שומרי משקל לא מתאימה לכל אחד.
שיהיה בהצלחה.
עינת לב ארי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך!
רחלי13/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)