מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיכהיונהגו14/08/2010
אני בת 57 עושה שנים התעמלות - עיצוב וצועדת בערך 4 פעמים בשבוע בסביבות 30 דקות.
האוכל שלי מאוד "דיאטטי" אני אוכלת ללא גלוטן וסוכר, לא זוללת, אוכלת כל 3 שעות , אני לא אוכלת אוכל "מלא" כומו אורז ולחם מכיוון שזה מנפח אותי וגורם לי הרגשה לא טובה. ובכל זאת אני כל הזמן עולה במשקל. העליתי ב-10 שני האחרונות 10 ק"ג. גובהי 1.70 ואני שוקלת 74 ק"ג. אני פשוט כבר לא יודעת מה לעשות.. הייתי באין סוף מסגרות דיאטה כמו דיאטה קלאב, דיאטנית פרטית, סטודיו C ועוד.
האם יש לכן רעיון?
התפריט שלי הוא:
ב-10:00 2 פריכיות עם חומוס מלפפון וגזר
ב-13:00 מנת בשר עם ירקות מאודים וחיים או לחילופין מנת פחמימה עם ירקות
ב-16:00 אני אוכלת 2 פריכיות עם 2 כפיות דבש ו2 כפיות טחינה גולמית
ב-19:00 אני אוכלת כריך של לחם לא קל עם פרוסת גבינה צהובה 9% ו-3 כפות גבינה לבנה 5%.
בין לבין אני אוכלת עד שני תפוחים ביום ובערב יופליי 0%
מדי כמה ימים אני אוכלת כמה קוביות שוקולד 70%
מה אפשר עוד לשנות?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי כל כך הרבה ניסיונות
עינת לב ארי14/08/2010בקבוצות ודיאטניות עצמאיות, אני חושבת שלהתיימר לפתור את הבעיה שלך דרך הפורום יהיה יהיר מצידי. אני מניחה שבצעת בדיקות דם לשלילת בעיות בבלוטת התריס וכן בדקת עם הרופא אם יש תרופות שאת לוקחת שיכולות לגרום לשינוי בחילוף החמרים ובעקבות כך עליה במשקל, כמו תרופות נוגדות חרדה/דכאון.
מעבר לזה אינני יכולה לתרום.
אולי תרומה נוספת: נסי להוסיף 15 דקות של הליכה בכל צעידה. ל45 דקות בכל פעם.
בהצלחה.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות נגד דיכאון
יונהגו14/08/2010האם לעובדה שאני וטלת כבר 6 שנים ציפרלקס יש לדעתך השפעה על ההשמנה שלי? זה לא מגביר לי את התיאבון. האם התרופה גורמת להשמנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יתכן וזה בגלל הציפרלקס.
עינת לב ארי14/08/2010אבל בשום פנים שלא תפסיקי לצרוך אותו על דעת עצמך, את חיבת להתיעץ עם הרופא שרשם לך אותו. מן הסתם לא קבלת ציפרלקס ללא סיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)

.jpg)


