מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה ממיואשתאחת14/11/2007
הי אני חדשה כאן . ואני מבקשת עזרה אני כבר מיואשת ..!!!!!
אני רוצה לדעת את מורידים שהשוקים .. ->
אני בת 15 ואני עד לפני חצי שנה בערך היתי מקפידה על ספורט , על רכיבה על אופני כושר .
הייתי עושה המון כשהיתי באה מבית הספר בסביבות 13:00 ועושה ספורט עד 18:00 ויותר,
זאת אומרת הייתי מתאמנת כשאני צופה בטלויזיה כשאני אני במחשב בקיצור תמיד!!
ולא הייתי שמה לב לזה שאני בכלל מתאמנת,
ולא ממש אוכל היתי אוכלת צהריים וערב ופירות בינהם.
עד לפני חצי שנה עברתי לאימי שלי (הורים גרושים ) ושם בכלל נהיתי עצלנית והשמנתי בשוקים איפה שהתחת =]
אני אוכלת צהרים בלי לחם וערב סלט עם פרוסה או קופלנס אני אוכלת אורחת ערב מאוחר בערך ב10 ,9 בערב
ואני מרגישה אני אוכל הרבה
ועכשיו אני מתאמנת על מכשיר שדומה להליכון כושר ועושה כ-20 דקות ביום וכפיפות בטן .
אז רציתי לדעת עם זה מספיק ,
מה עליי לשפר , אם בכלל ..
בקיצור חפרתי אז מקווה שתעזרו לי .. =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט
עדי18/11/2007היי,
את צריכה מסגרת ספורטיבית כלשהי, פילאטיס מזרנים זה מעולה לאיזורים שבהם את מעוניינת להוריד. וגם בחדר כושר יש מכשירים שמיועדים לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזרו לי
אחת29/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך,
רוני גוטליב29/11/2007שלום,
לפי מה שאת מתארת תוכנית האימונים שלך בעבר היתה מוגזמת ואף לא בריאה.
טבעי שלאחר הפסקה פתאומית בפעילות כה אינטנסיבית תעלי במשקל.
אני מציעה לך להרשם לחוג מסודר תחת בקורת של מדריך לפעילות אירובי, קיגבוקסינג (או לפי מה שאת אוהבת גם ספינינג) שהן פעיליות מאוזנות, בטוחות ומחטבות- ולהתמיד בו לאורך זמן כ 3-5 פעמים בשבוע.
מהתפריט היומי שלך לא ניתן להבין מה את אוהבת לאכול ומה את נוהגת לאכול באופן מדוייק בשעות הבוקר והערב.
אם תתמידי בספורט מאוזן- תרגישי טוב יותר, בריא יותר ומחוטבת יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)