עזרה ממיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה ממיואשת
    אחת
    14/11/2007

הי אני חדשה כאן . ואני מבקשת עזרה אני כבר מיואשת ..!!!!!

אני רוצה לדעת את מורידים שהשוקים .. ->

אני בת 15 ואני עד לפני חצי שנה בערך היתי מקפידה על ספורט , על רכיבה על אופני כושר .
    הייתי עושה המון כשהיתי באה מבית הספר בסביבות 13:00 ועושה ספורט עד 18:00 ויותר,
    זאת אומרת הייתי מתאמנת כשאני צופה בטלויזיה כשאני אני במחשב בקיצור תמיד!!
    ולא הייתי שמה לב לזה שאני בכלל מתאמנת,
    ולא ממש אוכל היתי אוכלת צהריים וערב ופירות בינהם.

עד לפני חצי שנה עברתי לאימי שלי (הורים גרושים ) ושם בכלל נהיתי עצלנית והשמנתי בשוקים איפה שהתחת =]
    אני אוכלת צהרים בלי לחם וערב סלט עם פרוסה או קופלנס אני אוכלת אורחת ערב מאוחר בערך ב10 ,9 בערב
    ואני מרגישה אני אוכל הרבה
    ועכשיו אני מתאמנת על מכשיר שדומה להליכון כושר ועושה כ-20 דקות ביום וכפיפות בטן .

אז רציתי לדעת עם זה מספיק ,
    מה עליי לשפר , אם בכלל ..

בקיצור חפרתי אז מקווה שתעזרו לי .. =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה ממיואשת

הוספת תגובה

• ספורט

עדי
    18/11/2007

היי,

את צריכה מסגרת ספורטיבית כלשהי, פילאטיס מזרנים זה מעולה לאיזורים שבהם את מעוניינת להוריד. וגם בחדר כושר יש מכשירים שמיועדים לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזרו לי

אחת
    29/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך,

רוני גוטליב
    29/11/2007

שלום,
    לפי מה שאת מתארת תוכנית האימונים שלך בעבר היתה מוגזמת ואף לא בריאה.
    טבעי שלאחר הפסקה פתאומית בפעילות כה אינטנסיבית תעלי במשקל.
    אני מציעה לך להרשם לחוג מסודר תחת בקורת של מדריך לפעילות אירובי, קיגבוקסינג (או לפי מה שאת אוהבת גם ספינינג) שהן פעיליות מאוזנות, בטוחות ומחטבות- ולהתמיד בו לאורך זמן כ 3-5 פעמים בשבוע.
    מהתפריט היומי שלך לא ניתן להבין מה את אוהבת לאכול ומה את נוהגת לאכול באופן מדוייק בשעות הבוקר והערב.
    אם תתמידי בספורט מאוזן- תרגישי טוב יותר, בריא יותר ומחוטבת יותר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו