מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תערובת קדירהאני19/09/2010
היום אכלתי תערובת קדירה המכילה בורגול+קינואה+עדשים אדומות
353 קלוריות ל100 גרם
68 פחמימות ל100 גרם
בכל השקית יש 600 גרם.
כמה קלוריות יש בכוס של תערובת עשויה ומבושלת?
והאם תערובת זו יכולה לסייע לי בבעית עצירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה גודל של כוס?
עינת לב ארי19/09/2010וכמה גרם תערובת לפני בישול?
בנוסף: זה יכול לסייע בבעיית עצירות אך לא לבד. צריך לשלב גם פירות יבשים, סלק מבושל ופירות טריים וכן שנפח המזון שאת אוכלת יהיה מספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אני19/09/2010בערך 100 גרם לפני בישול...
רוב המזון שלי:פירות,ירקות,פירות יבשים,2.5 ליטר מים ביום,לחם מלא,טחינה,אבוקדו,
ועדיין בעיית העצירות מטרידה אותי.
ללא עזרים אני לא מצליחה להכנס לשרותים:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוס בגודל 250 גר
אני19/09/2010כוס בגודל 250 גר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה100 ג"ר לפני בישול= כ350
עינת לב ארי19/09/2010ק"ל. הקלוריות לא משתנות ליחידת משקל מזון יבש, מה שמשתנה זה המשקל לאחר בישול משום שיש ספיחה של מים.
חוץ מזה, כפי שאמרתי: בעיית עצירות קימת אם אוכלים מעט ונפח המזון קטן.
קשה לי לתת לך תשובות לגבי העצירות ממנה את סובלת, יש לבצע אבחון פנים מול פנים בקליניקה ואי אפשר לעשות זאת דרך הפורום. פני לדיאטנית באיזור מגורייך על מנת לקבל מענה מדויק יותר..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתערובת הקדירה פעם אחרונה
אני19/09/2010בזה תם ונשלם עיניין תערובת הקדירה...
הבטן התנפחה לי מאוד מאוד לאחר שאכלתי את התערובת.
מדוע?יש בזה הרבה סיבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, י בזה הרבה סיבים
עינת לב ארי19/09/2010וזה מאוד בריא, אין סיבה שתפסיקי לאכול את זה. האם את סופרת קלוריות כל הזמן? מדוע? יש לך עודף משקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אני20/09/2010גובהי 1.60 ומשקלי 58 קילו.השלתי 25 קילו.
כן אני מאוד מתעסקת עם האוכל כי אני חוששת להעלות משקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, הבנתי זאת. השאלה היא
עינת לב ארי20/09/2010האם את עדיין צריכה לרדת במשקל, והאם הגוף שלך מסוגל להמשיך לאבד שומן.
בת כמה את? האם המחזור שלך לא נעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תשובה
אני20/09/2010אני בת 35 בריאה ןהכל בסדר.
אובחנתי כאחת עם הפרעת אכילה לפני כחודש....אגב,עלית על זה יפה--כל הכבוד
אובחנתי כי פניתי ביוזמתי לדיאטן כי הרגשתי שמשהו לא תקין.
קיבלתי תפריט ואני כמעט ועומדת בו....
עדיין יש לי קצת פחדים מהשמנה אבל אני אוכלת--מה שלא עשיתי עש לפני חודש.
יחד עם ההפרעה שמטופלת אני סובלת מנפיחויות בבטן...והבנתי בעזרת הדיאטן שעודף סיבים גורמים לכך כנראה+עצירויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה שאת בטפול מקצועי.
עינת לב ארי21/09/2010תיישמי את כל מה שהדיאטן אומר לך גם אם קשה.
לגבי האבחון המהיר: אני מומחית להפרעות אכילה. בזה עוסק התואר השני שלי עליו אני עומלת בימים אלו.
בהצלחה.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם כך..
אני21/09/2010מה עליי לעשות אם אני בכל זאת עדיין מפחדת לאכול...
כן מיישמת חלק ממה שהדיאטן נתן אבל חלק לא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה קשור לדיאטה?או להפרעה?
אני21/09/2010אני בחורה יחסית צעירה נראית טוב,נשואה לא מעט שנים.
מערכת היחסים שלי עם בעלי לאחרונה לא ממש טובה,ובעלי נורא מתלונן על כך.
הקירב א שהיתה עד ממש לא מזמן,חיבוק,נשיקה,מילה טובה ממני אליו.
הוא כן בסדר וכן מיישם זאת אבל אני מרוחקת ואף מרגישה זאת.
כאילו הדברים עוברים לידי ולא איתי.
זה מתסכל אותי ולא יודעת מה לעשות כי באופן כללי אנחנו מבלים טו יחד,חברים טובים,יוצאים לפחות פעם בשבוע...
מדוע זה קורה לי? מרגישה לעיתים דכאונית ללא כל סיבה פשוט כבויה
אם זה קשור לדיאטה\להפרעה אשמח לשמוע מה כן מומלץ עבורי לאכול?
ואם זה לא קשור סליחה שהטרדתי אותך בפורום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, האם את גם בטפול פסיכולוגי?
עינת לב ארי21/09/2010אין טעם להתעסק רק באוכל אם את לא מטופלת ע"י פסיכולוג/ית.
לעתים אנורקסיה היא משנית למצבים של דכאון או לאחר טראומה ואז יש לשלב טפול תרופתי ביחד עם טפול פסיכולוגי ותזונתי. מצב הרוח שלך קשור גם לחוסר ברכיבי מזון אך גם יכול להיות הסיבה לחוסר תאבון ( מבלבל קצת..)
האם יש לך ילדים?
בני כמה הם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא בטיפול פסיכולוגי
יעל21/09/2010ישנה אפשרותלדבר איתך במייל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת חיבת לעשות
עינת לב ארי21/09/2010איבחון כדי לקבוע מה הטפול הנדרש עבורך. אני לא הכתובת בשלב זה כי אם פסיכולוג/ית מומ חית להפרעות אכילה.
את כמובן יכולה לכתוב לי למייל.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)