עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מירי
    24/09/2010

אחרי ירידה מרובה במשקל ושמירה על תפריט קבוע כבר שנתיים
    בוקר - 2 פרוסות לחם קל שני כפות קוטז או יוגורט וכוס ברנקפלקס- ביניים פרי
    צהריים ירקות מבושלים +חזה עוף או סלט טונה
    ביניים - תפוח ו2 פרוסות לחם קל +כפית ריבה ו2 כפות קוטז
    ערב סלט ענק עם טונה במים או ביצה +כף מיונז קל
    יוגורט
    אם כבר שנה אני שומרת על תפריט קבוע אך סופ שבוע אני אוכלת יותר מין הרגיל ולוקח תה סנה
    ושוב שומרת וסופ שבוע אותו מעגל, אני מודעת לבעיה (הפרעות אכילה ) ואני עכשיו מנסה לשקם את הגוף ולהבריא וגם להוריד את 6 קילו שעליתי ואין לי מושג למה העלתי
    איך משקמים את הגוף ויורדים שוב במשקל ?וכמובן שלא נוגעים בתה וחוזרים לשגרה נורמלית
    התפריט שלי בסדר? אני מעונינית אחרי שאני ארד את ה6 קילו לעלות גם את כמות האוכל בהדרגה
    אפשר לקבל כמה כלים ולבדוק לי את התפריט גיל 36 משקל 68 גובה 174
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• באיזו מסגרת ירדת את המשקל?

עינת לב ארי
    26/09/2010

מי הדריך אותך ומדוע את חושבת שאם תרדי עוד 6 ק"ג תראי יותר טוב מהיום? האם יש לך מחזור? האם טופלת בהפרעת האכילה?
    בנוסף: את אוכלת פחות מ1000 ק"ל. תפריט שכנראה גרם לגופך, ביחד עם השימוש בסנה לאבד מאסת שריר ויתכן וגרם לנשקים נוספים כמו חסרים תזונתיים של ויטמינים ומינרלים ופגיעה בהפרשות הורמונליות.
    לדעתי, ראוי כי תגיעי לדיאטנית מוסמכת ומקצועית שתאמוד אחוזי השומן בגופך ותפנה אותך לבדיקות דם מקיפות כמו כן תהיה מצויה בתחום הפרעות האכילה על מנת ללבן איתך את מצבך.
    אני מניחה כי לא קל לך ואת בודאי מושפעת מאוד מנושא המשקל והאכילה ועל כן פני לטפול בהקדם האפשרי.
    בהצלחה.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מירי
    26/09/2010

היי ענת התחלתי את הדיאטה אצל תזונאית מהמכון ושנתיים אני אוכלת אותו תפריט בשנה הראשונה היה שגם בסופי שבוע היתי שומרת בשנה האחרונה כול השבוע כמו שאמרתי היתי אוכלת וכול השבוע אותו תפריט, את חושבת שיש בתפריט פחות מ1000 קלוריות,?
    אני רוצה לרשום שוב ותגידי עם זה בסדר ולא קצת , אני באמת רוצה לשקם את הגוף לרדת את מה שעליתי ולשמור על תפריט מאוזן ,
    השאלה עם עושים את התפריט שוב פרט ששכחתי היה בערב היתי אוכלת גם 2 פרוסות לחם קל ושני כפות קוטז ו5 כוסות נס קפה התפריט בהודעה הקודמת
    אחרי שמתנהלים לא נכון יש אפשרות לרדת עם תפריט זה? וגם אחרי הרגל של שנה לעשות אותו תפריט ורק בסופי שבוע לאכול יותר גורמת ככה לעליה במשקל?
    אשמח לתשובתך החשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מציעה לך לחזור לדיאטנית,

עינת לב ארי
    26/09/2010

רצוי דיאטנית קלינית מוסמכת עם תעודות ממשרד הבריאות שתסייע לך לשקם את הגוף. אי אפשר לעשות זאת דרך הפורום ונראה כי את זקוקה לעזרה קצת יותר רצינית ואישית מאשר מה שאני יכולה לתת לך דרך האינטרנט.
    בהצלחה.
    עינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מירי
    27/09/2010

בטוח לא ניתן לתת תשובות ועוד מקצועיות לאנשים בפורום אני רק מבקשת הדרכה מנמלית מבחינת התנהלות באוכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת, לא אוכל

עינת לב ארי
    03/10/2010

להענות לבקשתך. נסי בפורומים אחרים.
    בהצלחה.
    עינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו