מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבר מתוסכלת נוראאאחת22/11/2007
אממממ... אני לא יודעת מאיפה להתחיל
אבל אני השמנתי נורא מאז החורף שעבר .
השמנתי נוראאאאא נוראאא בוא נומר שהג'ינסים שלי משנה שעברה כבר לא עולים עליי וטרניגים צמודים פחדד עליי
אני ממש נכנסת לדיכאון נוראי , מפחיד אותי כבר להסתכל על המראה , אני מגעילה את עצמיי
אני מוצאת את עצמי בוכה בערך פעמיים ביום, אני אומרת לעצמי אשמות עצמיים ,
אני כבר לא יודעת מה לעשות :'(
פליזז תעזרו ליי אני כבר מתוסכלת מיואשת.
(ופליזז אל תדברו אל פסיכולוג כי זה לא יעזור)
אם אתם צריכים פרטים עלי אין לי בעייה או תפריט יומי אל תאססו
אבל פליזז תתנו לי תשובה כי אני כבר פוחדת להיכנס למצב של בולמיה או אנורכסיה כי אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים חושבת על זה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכולה לעזור
חסוי25/11/2007אם תא רוצה נעשה את זה יחד.
יותר קל בשניים=]
אם יש איזה איסיקו...תפתחי שנוכל לדבר , רישמי אותו כאן ואני אכנס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכלת
אחת02/12/2007אילו תרגילים יוכלו להדגיש לי את עצמות הכסל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצמות הכסל
רוני גוטליב02/12/2007את עצמות הכסל, או בשפה הברורה יותר- האגן, תוכלי לחטב ולעצב ע ידי נסיעה על אופניים- ספינינג שתשלב גם פעילות אירובית ל"שריפת " שומן ולהעלאת הדופק. בתרגילים נוספים תוכלי להתייעץ בפורום הספורט של האתר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתוסכלת
רוני גוטליב02/12/2007אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית בקופת החולים שלך. היא תיתן לך תפריט מאוזן ומיוחד לפי טעמך וצרכייך. אני לא יכולה לייעץ לך מרחוק במצבך. את צריכה להרגיש טוב עם עצמך ונראה שחשוב שתפני לגורם במרפאתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)