מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מערכת חיסון חלשהאתי04/10/2010
הובחנתי עם הפרעת אכילה ומזה כחודש וחצי אני אוכלת מסודר,ואוכלת באופן כללי יותר.
יש לי בעייה של כנראה מערכת חיסון חלשה,בזמן האחרון אני כל הזמן חולה...
שפעת,צינון,התקררות זה פשוט לא נגמר....
פעם הייתי חולה 2-5 ימים וזהו היום אני כבר גוררת את זה יותר מחודש.
חוץ מזה שהתחלתי לאכול וזה מה שירפא אותי איך מומלץ לחזק את מערכת החיסון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכת חיסון חלשה - תגובה
עינת לב ארי05/10/2010הי. ראשית כל הכבוד לך על ההבנה שאת חיבת לטפל בהפרעת האכילה ועלייך לאכול על מנת להחלים.
שנית, לשאלתך: נסי לקחת כל יום כדור או טיפות המכילות פרופוליס ואכיניצאה. אם לא יעזור לא יזיק. גם 500 מ"ג ויטמין C ביחד עם קומפלקס B (יש טבליות שנמסות במים שנקראות ברוקה) יכולים לסייע. אל תקחי תוספים אלו יותר מחודש ואל תשתמשי בהם אם את מטופלת באנטיביוטיקה.
תרגישי טוב.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה
אתי05/10/2010רכשתי בשבוע שעבר ויטמינים וי.אם 75 של סולגאר,
האם הם גם בסדר?או שעדיף לרכוש נטו את מה שאמרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערכת חיסון חלשה - תגובה - תגובה
עינת לב ארי05/10/2010אז תקני רק את הקיו 10 והפרופוליס + האכיניצאה.
הויטמינים שקנית מכילים מספיק ויטמינים מקבוצה B וויטמין C.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)