מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחם ותחושת נפיוחתג19/10/2010
שלום רב!
אני מאוד אוהבת לחם ושמתי לב שכשאני אוכלת הרבה לחם אז אני מרגישה נפוחה וכשאני מורידה אז יש פחות נפיחות בבטן , זה אומר שזה מהלחם נכון? ולמה הוא עושה נפיחות
אילו עוד מאכלים גורמים לנפיחות בבטן ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחם ותחושת נפיוחת - תגובה
עינת לב ארי20/10/2010תחושת נפיחות היא מאוד אישית. אם אוכלים 1-2 פרוסות לחם בארוחה , רב האנשים לא ירגישו נפוחים. השאלה מה את עוד אוכלת וכמה פרוסות לחם בבת אחת גורמות לך לנפיחות.
מה שכן, יש אנשים שיש להם רגישות לחלבון החיטה. אם את חושדת שכך זה אצלך, נסי להוריד לחם לחלוטין (וגם כל מוצר שיש בו קמח חיטה כגון פסטה ופתיתים ) לפחות לשבוע ותראי איך את מרגישה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בלחם עסקנו-איזה לחם כדאי לאכול?
מיכלי04/11/2010והאם דיאטת הלחם עוזרת באמת?
קראתי פה כתבה על לחם של דיאטנית והיא טוענת שזה אכן עוזר אבל שמעתי הרבה מחברות שלי שניסו ואמרו לי שהם לא הרגישו בשינוי.
מה נכון ומה לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם בלחם עסקנו-איזה לחם כדאי לאכול? - תגובה
עינת לב ארי04/11/2010כמו תמיד, מצדובר בתגובה אישית. לכל אחד תגובה שונה לדיאטות. מה שטוב לאחד/ת לא בהכרח טוב לאחר/ת. דיאטת הלחם לא מתאימה לכל אחד..
לגבי הלחם המומלץ: בעקרון עדיף לחם מחיטה מלאה אך גם לחם אחיד הוא בסדר, כמובן שתלוי בתקציב האישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)