לחם ותחושת נפיוחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחם ותחושת נפיוחת
    ג
    19/10/2010

שלום רב!
    אני מאוד אוהבת לחם ושמתי לב שכשאני אוכלת הרבה לחם אז אני מרגישה נפוחה וכשאני מורידה אז יש פחות נפיחות בבטן , זה אומר שזה מהלחם נכון? ולמה הוא עושה נפיחות

אילו עוד מאכלים גורמים לנפיחות בבטן ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחם ותחושת נפיוחת

הוספת תגובה

• לחם ותחושת נפיוחת - תגובה

עינת לב ארי
    20/10/2010

תחושת נפיחות היא מאוד אישית. אם אוכלים 1-2 פרוסות לחם בארוחה , רב האנשים לא ירגישו נפוחים. השאלה מה את עוד אוכלת וכמה פרוסות לחם בבת אחת גורמות לך לנפיחות.
    מה שכן, יש אנשים שיש להם רגישות לחלבון החיטה. אם את חושדת שכך זה אצלך, נסי להוריד לחם לחלוטין (וגם כל מוצר שיש בו קמח חיטה כגון פסטה ופתיתים ) לפחות לשבוע ותראי איך את מרגישה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם בלחם עסקנו-איזה לחם כדאי לאכול?

מיכלי
    04/11/2010

והאם דיאטת הלחם עוזרת באמת?
    קראתי פה כתבה על לחם של דיאטנית והיא טוענת שזה אכן עוזר אבל שמעתי הרבה מחברות שלי שניסו ואמרו לי שהם לא הרגישו בשינוי.

מה נכון ומה לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם בלחם עסקנו-איזה לחם כדאי לאכול? - תגובה

עינת לב ארי
    04/11/2010

כמו תמיד, מצדובר בתגובה אישית. לכל אחד תגובה שונה לדיאטות. מה שטוב לאחד/ת לא בהכרח טוב לאחר/ת. דיאטת הלחם לא מתאימה לכל אחד..
    לגבי הלחם המומלץ: בעקרון עדיף לחם מחיטה מלאה אך גם לחם אחיד הוא בסדר, כמובן שתלוי בתקציב האישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו