מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרררררררררהחסויה19/10/2010
אני בחורה בת 23 , גובה 170 , שוקלת כרגע 67 ק"ג ,עוד 3 שבועות אני מתחתנת , ואני רוצה להוריד את ה 7 קילו כדי להיראות יפה , איך אני אספיק ב 3 שבועות ??!!!! תעזרו לי בבקשה , אני כמעט הפסקתי לאכול ועושה פעילות גופנית , מה עלי לעשות עוד תעזרו לי , לא נותר לי זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרררררררררה - תגובה
עינת לב ארי20/10/2010אני חושבת שלא תוכלי להוריד 7 ק"ג בשלושה שבועות, ואם כן תצליחי בעזרת דיאטת כאסח כמו שאת עושה, תגיעי לחתונה עייפה, חסרת אנרגיה עם שקיות ועיגולים שחורים מתחת לעיניים. לא מראה מלבב. הכי טוב עד החתונה זה לאכול מסודר ומגוון ולשלב הרבה ירקות בארוחות עם שמן זית , להקפיד על אכילת ביצה ביום, חזה עוף או דגים , לחם מחיטה מלאה פירות ולפחות 2 מוצרי חלב ביום . לכי ברגל כ45 דקות כל יום ותרגישי מצוין וגם תראי טוב.
שיהיה במזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהוריד במשקל
רוית24/10/2010כמה באמת אפשר להוריד תוך 3 שבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצב ירידת משקל
סיון דוד24/10/2010מומלץ הוא 0.5-1 ק"ג בשבוע. כלומר בערך 1.5-3 ק"ג תוך שלושה שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)