עוד משהו קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו קטן
    חן
    24/10/2010

בעבר עשיתי דיאטה אצל דיאטנית וירדתי אצלה 13 קילו. לאחר מכן הפסקתי עם הדיאטה ו"חגגתי"(על האוכל) ועליתי 30 קילו בהרבה יותר ממש שירדתי...כי שברתי את הכלים מה שנאמר. ואז שוב ירדתי 17,אפילו המחזור השתבש מכל העניין חצי שנה לא קבלתי ואז אחרי הלידה זה כבר הסתדר...העניין שהתפיסה אצלי היא אורח חיים לא בריא בכלל לחגוג כמו שאמרתי,ואם אני בדיאטה אז זה להכנס לתקופת זמן מסויימת.. ואני מאוד מפחדת לרזות ואחר כך להתחיל שוב לעלות יותר ממה שירדתי מה עושים בנדון תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד משהו קטן

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן - תגובה

סיון דוד
    25/10/2010

הי חן
    את מספרת על מס' ניסיונות בהם ניסית להוריד במשקל ועלית הכל חזר ואפילו יותר. אני ממליצה לך לשנות חשיבה ולא להחליט שאת עושה דיאטה אלא בתור התחלה תעבדי על הרגלי האכילה שלך. אני מבינה שהרגלי האכילה שלך טעונים שיפור ואם תצליחי לעשות שינויים קלים כל פעם , יהיה לך בסיס טוב לשמר את המשקל אליו את שואפת להגיע . את צריכה להגיע להחלטה ולהיות שלמה עם עצמך, ולא להכריז שאת עושה דיאטה אלא משפרת הרגלים. תתחילי בהרגלים בסיסיים כמו:
    אכלי ארוחת בוקר.כוס קפה עם עוגה אינם ארוחה . הקפידי לשלב חלבונים+פחמימות בארוחה זו.
    אכלי כל 3 שעות על מנת לשפר את חילוץ החומרים
    העדיפי מזונות טבעיים על פני מזונות מעובדים כמו ירקות, פירות, דגנים, קיטניות, אגוזים, ביצים, ...
    הקפידי על שתיית מים והימנעי משתייה מתוקה.
    שלבי פעילות גופנית .
    אני ממליצה לך לבחור באיש מקצוע שילווה אותך , אך יידעי אותו בעברך ונסי לא לעשות דיאטה קיצונית אלא תזונה מאוזנת. ייתכן שלא תורידי 10 ק"ג אך גם ירידה של 5% ממשקלך תשפר את הרגשתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו