מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש בזה משהו..יש מישהו שאין לו חרדות
רונית י.29/10/2010(במדינה כמו שלנו?!)
או דכאון (זמני וחולף) בימינו?
עובדת על עצמי "לחזור למסלול" אבל רוב חבריי שיצאו לפנסיה (מוקדמת) שילדיהם בגרו והם עדיין לא סבים/סבתות כמוני, מתקשרים בטלפון, אינטרנט או יוצאים לבילוי אל תוך הלילה....יש בזה משהו כייפי שיש לך את האפשרות סופסוף לא למהר לקום בבוקר..לגני ילדים, חוגים וכו...כמו פעם.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בזה משהו..יש מישהו שאין לו חרדות - תגובה
עינת לב ארי29/10/2010הכל טוב ויפה כל עוד אין סבל , אך את מתארת אכילה עם שליטה מועטה שמשפיעה על המשקל ועל הבריאות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש!! הבן הציע נישואין לחברתו ואנירונית י.26/10/2010
ואני חייבת חייבת להתחיל דיאטה ולהשיל כעשרה ק"ג, הבעיה שלי היא, אני בת 52 לא הכי בריאה, לא עובדת והיום שלי התהפך מלילה ליום וההיפך (לא מצליחה לחזור לשינה נורמלית גם עם כדור שינה) נוטלת מגוון תרופות שחלקן גורמות לי בוודאות להשמנה, אינני מסוגלת שנים לאכול ארוחת בוקר, ארוחת הצהריים מתחילה ב18:00 לערך ובאמצע הלילה נתקפת רעב נוראי ואוכלת עוד ארוחה..כמעט מתוך שינה...חחח...בלגניסטית בראש.
כל דיאטה שמתחילה גורמת לי לחולשות, עייפות,רעב (יש לי הפרשת יתר בקיבה).
הכי קשה לי זה חוסר תיאבון במהלך כל היום ובעיקר מעין ירידת סוכר גורמת לי לרעידות עד שאוכלת משהו מתוק.
יש דיאטה לאנשים "הפוכים"?
תודה.:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת אכילה לילית
עינת לב ארי26/10/2010מה שיש לך זה סוג של הפרעת אכילה שנקראת תסמונת אכילה לילית. שום דיאטה לא תעזור לך להוריד במשקל אלא רק טפול מקצועי משולב של דיאטנית מומחית לתחום (אין הרבה, אני בין הבודדות שכן.. ) פסיכיאטר/ית ולעתים יש צורך גם בבדיקת שינה במעבדה..
רק טפול ממוקד בבעיה יעזור לך לשנות הרגלים ולרדת לאט במשקל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך,למה עזרה פסיכיאטרית?
רונית י.27/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך,למה עזרה פסיכיאטרית? - תגובה
עינת לב ארי27/10/2010כי נמצא שאנשים שסובלים מהתסמונת סובלים גם מרמות חרדה ודכאון יותר מהרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)