יש!! הבן הציע נישואין לחברתו ואני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש בזה משהו..יש מישהו שאין לו חרדות

רונית י.
    29/10/2010

(במדינה כמו שלנו?!)
    או דכאון (זמני וחולף) בימינו?
    עובדת על עצמי "לחזור למסלול" אבל רוב חבריי שיצאו לפנסיה (מוקדמת) שילדיהם בגרו והם עדיין לא סבים/סבתות כמוני, מתקשרים בטלפון, אינטרנט או יוצאים לבילוי אל תוך הלילה....יש בזה משהו כייפי שיש לך את האפשרות סופסוף לא למהר לקום בבוקר..לגני ילדים, חוגים וכו...כמו פעם.
    המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש בזה משהו..יש מישהו שאין לו חרדות - תגובה

עינת לב ארי
    29/10/2010

הכל טוב ויפה כל עוד אין סבל , אך את מתארת אכילה עם שליטה מועטה שמשפיעה על המשקל ועל הבריאות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש!! הבן הציע נישואין לחברתו ואני
    רונית י.
    26/10/2010

ואני חייבת חייבת להתחיל דיאטה ולהשיל כעשרה ק"ג, הבעיה שלי היא, אני בת 52 לא הכי בריאה, לא עובדת והיום שלי התהפך מלילה ליום וההיפך (לא מצליחה לחזור לשינה נורמלית גם עם כדור שינה) נוטלת מגוון תרופות שחלקן גורמות לי בוודאות להשמנה, אינני מסוגלת שנים לאכול ארוחת בוקר, ארוחת הצהריים מתחילה ב18:00 לערך ובאמצע הלילה נתקפת רעב נוראי ואוכלת עוד ארוחה..כמעט מתוך שינה...חחח...בלגניסטית בראש.
    כל דיאטה שמתחילה גורמת לי לחולשות, עייפות,רעב (יש לי הפרשת יתר בקיבה).
    הכי קשה לי זה חוסר תיאבון במהלך כל היום ובעיקר מעין ירידת סוכר גורמת לי לרעידות עד שאוכלת משהו מתוק.
    יש דיאטה לאנשים "הפוכים"?
    תודה.:)

הוספת תגובה

• תסמונת אכילה לילית

עינת לב ארי
    26/10/2010

מה שיש לך זה סוג של הפרעת אכילה שנקראת תסמונת אכילה לילית. שום דיאטה לא תעזור לך להוריד במשקל אלא רק טפול מקצועי משולב של דיאטנית מומחית לתחום (אין הרבה, אני בין הבודדות שכן.. ) פסיכיאטר/ית ולעתים יש צורך גם בבדיקת שינה במעבדה..
    רק טפול ממוקד בבעיה יעזור לך לשנות הרגלים ולרדת לאט במשקל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך,למה עזרה פסיכיאטרית?

רונית י.
    27/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך,למה עזרה פסיכיאטרית? - תגובה

עינת לב ארי
    27/10/2010

כי נמצא שאנשים שסובלים מהתסמונת סובלים גם מרמות חרדה ודכאון יותר מהרגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו