עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    HA
    01/12/2007

עשיתי שינוי בהרגלי התזונה שלי לפני שנה וקצת. אני אוכלת פחמימות מלאות כלומר קמח מלא אורז מלא וכו' אבל באופן כללי גם הורדתי את כמות הפחמימות שאני צורכת והחלפתי אותן בירקות. בעקבות השינוי הזה ירדתי 13 ק"ג. ב חצי שנה האחרונה המשקל שלי אינו יציב הוא עולה הרבה ויורד מעט עליתי כ-4 ק"ג וזה מאוד מתסכל. אני לא מבינה למה אני משתדלת מאוד לאכול 6 ארוחות קטנות ביום ולשתות הרבה מים, לא ממש שיניתי משהו אבל אני בכל זאת עולה במשקל. אם למישהו יש איזו עצה או רעיון בשבילי אני אשמח לשמוע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• פתרון

רוני גוטליב
    01/12/2007

קשה לי לתת לך תשובה מדוייקת מבלי שתתארי לי בדיוק מה את אוכלת מדי יום ויום. אם תרצי ממני עזרה יותר מקצועית אשמח אם תרשמי לי תפריט אכילה מדויק שלך במשך שלשה ימים שכולל כל דבר שאכלת או שתית, כולל נשנושים וטעימות מכל דבר.
    בכל מקרה נראה שהמשקל חשוב לך מאוד ושאת מנסה להרזות בצורה נכונה ומתונה (אכילת 6 ארוחות קטנות, הוספת ירקות ומעבר לפחמימות מלאות). היתי מציעה לך להוסיף גם פעילות גופנית 5 פעמים בשבוע למשך 45 דקות כל פעם. הפעילות הגופנית תסייע לך מאושד לשמור על משקל קבוע, לחטב את גופך וגם להרגיש טוב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו