ברצוני להוריד במשקל בצורה טבעית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברצוני להוריד במשקל בצורה טבעית
    מחפשת קרן אור
    24/11/2010

הנני בת 20 שנה, יש לי רצון גבוה, וברצוני להוריד תוך חודש 6 ק"גרמים ללא תפריט דיאטה מסויים..איך אני יכולה להגיע למטרתי דרך דיאטה טבעית?!
    מחכה לתשובה-תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברצוני להוריד במשקל בצורה טבעית - תגובה

סיון דוד
    24/11/2010

התשובה היא לא . ירידה של 6 ק"ג בחודש אינה אפשרית בדרך טבעית. ויכולה לעשות נזק לגוף ולגרום לעלייה חזרה בהמשך (ועם ריבית בד"כ).
    ירידה מומלצת במשקל היא 1/2-1 ק"ג בשבוע , או: 2-4 ק"ג בחודש .

מהו משקלך ומהו גובהך?
    האם ירידה של 3-4 ק"ג לא תספיק לך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקלי וגובהי הוא

מחפשת קרן אור
    24/11/2010

אני בת 20 שנה.
    משקלי הינו 52 ק"ג.
    והגובה שלי הוא 1.625 מטר.
    הנני יודעת שאת תגידי לי שהנני נמצאת במשקל תקין, אבל את האמת כשמסתכלת על המראה לא מרגידה את זה, ברצוני להיות רזה יותר באיזה דרך טבעית..בבקשה תעזרי לי !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקלי וגובהי הוא - תגובה

סיון דוד
    25/11/2010

לפי הנתונים שלך יש לך 20=BMI כלומר המשקל שלך תקין אך נמוך יחסית, לכן אני מתארת לעצמי שמה שמפריע לך הוא הרכב הגוף. אני יכולה להבין שאולי את רוצה לשנות את הרכב הגוף ולהוריד אחוזי שומן במעט, ולשפר ולחטב את מסת השריר. מצב כזה דורש ממך לעשות פעילות גופנית אך גם לאכול היטב על מנת להגיע לתוצאות טובות. אני ממליצה לך בחום לשלב פעילות גופנית עם תפריט אישי (תפני לדיאטנית ספורט , אני גם עוסקת בתחום זה) וככה תגיעי למראה הרצוי.
    שימי לב: המשקל שלך כנראה לא ישתנה לדעתי אך זה יקרה כי תגדילי מסת שיריר ותורידי בשומ, והעיצוב של גופך ישתנה ויתחטב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לתת לי דעתך!

מחפשת קרן אור
    26/11/2010

לפני כשנה או פחות הצלחתי להגיע למשקל של 38 דרך דיאטה טבעית..מה דעתך על זה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב לתת לי דעתך! - תגובה

סיון דוד
    29/11/2010

אני ממליצה לך לפנות לעזרה נוספת -וללכת לייעוץ פסיכולוגי מלבד דיאטנית כי נראה שיש לך הפרעת אכילה והפרעה בדימוי הגוף.
    אני מניחה שהדיאטה הטבעית שעשית על מנת להגיע למשקל הזה הייתה להפסיק לאכול ,וזו לא דיאטה אלא הרעבה. המשקל שהיית בו הוא אינו בריא ,ויכול לגרום לפגיעה קשה בגוף כמו הפסקת מחזור, פגיעה בפוריות, שיבוש במערכות הגוף, ופגיעות נוספות שיכולות להשאיר צלקת לכל החיים.

ממליצה לך לפנות לייעוץ פסיכולוגי בשילוב עם דיאטנית שמתמחה בהפרעות אכילה ולקבל את מלוא העזרה והמידע שאת צריכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו